Μια 17χρονη εντοπίστηκε νεκρή τα μεσάνυχτα, στο σπίτι της, στο Περιστέρι, φέροντας σημάδια κακοποίησης, κάτι, που παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, την κοπέλα εντόπισαν νεκρή η μητέρα της και η αδελφή της, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι που διέμεναν, στην οδό Αραχώβης. Η 17χρονη έφερε μώλωπες και η Αστυνομία, που αναζητεί φιλικό πρόσωπό της, εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη, έχοντας μώλωπες στο κορμί της. Αμέσως μετά τον εντοπισμό της, οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Έχουν προσαχθεί και δίνουν κατάθεση για το περιστατικό τόσο η μητέρα όσο και η αδελφή της 17χρονης, ενώ την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο του κοριτσιού. και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ενισχύεται.

17xroni-peristeri-2

 

Οι Αρχές αναζητούν τον Πακιστανό σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.
Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.