Πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις ευπαθείς ομάδες.
Μείνετε Σπίτι – Θα έρθουμε εμείς.

Σημαντική είναι η πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης για την φροντίδα προς τους πολίτες, που έχουν ανάγκη επικοινωνίας με γιατρό ή κάποιον άλλον αρμόδιο αυτές της μέρες της δοκιμασίας από την εξάπλωση του κορωναϊού.

Με σλόγκαν “Μείνετε σπίτι – Θα  έρθουμε εμείς” ο Δήμος υποβοηθά σημαντικά την λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας και προφανώς θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση των υπηρεσιών αν χρειαστεί το επόμενο διάστημα.

Σχετική εγκύκλιο έχει στείλει και το υπουργείο Εσωτερικών σε όλους τους Δήμους της χώρας, με υποδείξεις για άτομα, που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Τα τηλέφωνα του Δήμου Θέρμης

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θέρμης στη διάθεση ευπαθών συνδημοτών μας. Τηλέφωνα επικοινωνίας για πολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν και βρίσκονται σε ανάγκη

Σε εφαρμογή της εγκυκλίου που απέστειλε στους 332 Δήμους και στις 13 Περιφέρειες  της χώρας, ο υπουργός Εσωτερικών κ.Τάκης Θεοδωρικάκος, όπου καθορίζεται ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η  ενίσχυση δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης –  απασχόληση προσωπικού ΟΤΑ και νομικών προσώπων αυτών κατά τη διάρκεια λήψης μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού – COVID 19»,  το ΝΠΔΔ του Δήμου Θέρμης, με ανακοίνωσή του καλεί τους συνδημότες μας, οι οποίοι αδυνατούν να μετακινηθούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε ανάγκη, για την εξυπηρέτησή τους να καλούν το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θέρμης στο τηλέφωνο 2313 300739 κατά τις ώρες 08.00-14.00 το μεσημέρι.

Επίσης, από τις εννέα το πρωί έως τη μία το μεσημέρι μπορούν να καλούν καθημερινά στα τηλέφωνα:

  • 2310 461117 (ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΕΡΜΗΣ & ΤΡΙΑΔΙΟΥ)
  • 23920 72041 (ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Ν. ΡΥΣΙΟΥ, Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ, ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ)
  • 2392330227 & 2392330213 (ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ, ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, ΚΑΡΔΙΑΣ, Κ. ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ)
  • 23960 22355 (ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ).