Πως το τραγούδι  «Προφητείες» αποδείχθηκε κυριολεκτικά… προφητικό

Η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια γάμου, έχει ταρακουνήσει εδώ και μερικές ώρες τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου, η Δέσποινα Βανδή κι ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποίησαν μέσω του μάνατζερ της τραγουδίστριας, Γιώργου Αρσενάκου, τη λύση του γάμου τους.

Σε κοινή ανακοίνωση η Δέσποινα και ο Ντέμης αναφέρουν:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Πολλοί θαυμαστές της τραγουδίστριας είχαν παρατηρήσει εδώ και καιρό ότι παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ δραστήρια στα social media, δεν μοιραζόταν τίποτε σχετικό με τον σύζυγό της, ενώ εκείνος έμοιαζε να απουσιάζει εντελώς από τις εξορμήσεις της.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους  περνούσε κρίση εδώ και καιρό. Είχαν παντρευτεί στις 17 Ιουνίου του 2003.

Σύμφωνα με αποκλειστκές πληροφορίες του Star.gr, το ζευγάρι ζει σε χωριστά σπίτια εδώ και καιρό, με την τραγουδίστρια να έχει μαζί της τα παιδιά τους, τη 17χρονη σήμερα Μελίνα και τον 13χρονο Γιώργο Νικολαΐδη.

Και ένα …προφητικό τραγούδι

Κανείς δεν περίμενε το «τέλος» του γάαου του διάσημου ζευγαριού, εκτός ίσως από τον Φοίβο! Το τραγούδι του 1999 με τίτλο «Προφητείες» σε στίχους και μουσική του Φοίβου, που κυκλοφόρησε κατά τα πρώτα χρόνια της σχέσης της Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, μάλλον μαρτύρησε από τότε το επερχόμενο…τέλος.

«14 του Ιούλη είπαν θα χανόμασταν», λέει ο πρώτος στίχος του κομματιού και τελικά, «έπεσε μέσα», αφού η ανακοίνωση για το διαζύγιο του ζευγαριού κυκλοφόρησε το πρωί της 15ης Ιουλίου. «Στην έκλειψη του Αυγούστου θα καταστρεφόμασταν», συνεχίζει το τραγούδι και το κοινό περιμένει ανυπόμονο τις εξελίξεις.

Επίσης, βιωματικό θα χαρακτήριζε κανείς και το πρόσφατο τραγούδι, που κυκλοφόρησε η Δέσποινα Βανδή σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, με τίτλο «Πέτρα».
«Λοιπόν αγάπη μου αντίο όπου κι αν πας εγώ το σπίτι σου θα είμαι να γυρνάς», τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, «προμηνύοντας»  κατά κάποιον τρόπο τον χωρισμό της.