Μια 45χρονη Ουκρανή από την Οδησσό, ο πρώην σύζυγός της επιχειρηματίας ενοικιαζομένων δωματίων της Μυκόνου, ένας φαρμακοποιός από το Λουτράκι και ένας αλλοδαπός (αλβανικής καταγωγής), πρώην σύντροφος της γυναίκας είναι τα πρόσωπα, που μπαίνουν στο κάδρο της τραγωδίας, η οποία γράφτηκε στο Λουτράκι.

Η όμορφη γυναίκα, που εργαζόταν ως μασέζ βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα της κείτονταν επίσης άψυχο το σώμα ενός συνομήλικου άνδρα, φίλου της.

Οι αστυνομικές αρχές αποδίδουν το διπλό έγκλημα σε πάθος και αντιζηλία, καθώς κάποιο από τα πρόσωπα του κύκλου της 45χρονης Ουκρανής ήθελε να εκδικηθεί με σκληρό τρόπο.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα αντίκρισαν, όταν μετά από ώρες που αναζητούσαν την άτυχη γυναίκα μπήκαν στο σπίτι της. Τα πτώματα έφεραν πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γυμνά, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr!

Στο σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου έφτασαν άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που το ερεύνησαν εξονυχιστικά, ενώ έφτασε και ιατροδικαστής για να εξετάσει τις δυο σορούς και να αποφανθεί για τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκε ο θάνατός τους.

Σχετιζόταν με αλλοδαπό η 45χρονη

Η αλλοδαπή γυναίκα, που εργαζόταν ως μασέζ, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είχε πάρει διαζύγιο πριν από αρκετά χρόνια από έναν γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου.

Μάλιστα, η ίδια διατηρεί σπίτι και στο Λουτράκι, στην οδό Μεγάλου Αλέξανδρου. Αυτό είναι και ένα σημαντικό στοιχείο, σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε νεκρός δίπλα στην κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε νεκρός δίπλα στη 45χρονη, ήταν περίπου της ίδιας ηλικίας ενώ, διατηρεί φαρμακείο κοντά στο σπίτι της στο Λουτράκι.

Μάλιστα, στον φαρμακοποιό – επιχειρηματία φέρεται να ανήκει το όχημα, που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι της στο Φλάμπουρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 45χρονη και ο επιχειρηματίας, φέρεται να είχαν συνάψει σχέση τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Aναζητείται από την αστυνομία ο πρώην σύντροφος της γυναίκας, αλβανικής καταγωγής.

Ένα αυτοκίνητο στις φλόγες

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Ευτυχώς με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο δάσος.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες. Δεν υπήρχαν επιβάτες στο αυτοκίνητο αλλά παρέμενε το ερώτημα πως βρέθηκε εκεί το όχημα και πως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Το πρωί ένας γείτονας είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα και βρήκε την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Δίπλα της, επίσης νεκρός ήταν και ο συνομήλικος άντρας. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.