Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών. 

Η επί χρόνια σύντροφός του Άντζελα Δημητρίου με μία συγκινητική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρετά τον Στηβ Κακέτση.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που είχε ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης και τη νυχτερινή διασκέδαση, έφυγε εχθές από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, με την είδηση να βυθίζει στη θλίψη και την πρώην σύντροφό του.

Ο Στηβ Κακέτσης είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από δύο μήνες, από το οποίο δεν επανήλθε ποτέ. Έκτοτε, η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, καθώς παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια, με τον ίδιο να αφήνει τελικά την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 18/5.

Άντζελα Δημητρίου για Στηβ Κακέτση: «Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντά μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου»

Η Άντζελα Δημητρίου υπήρξε μία από τις γυναίκες που «σημάδεψαν» τη ζωή του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος, μάλιστα, όπως είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε χωρίσει από την τότε σύζυγό του, Κατιάνα Μπαλανίκα, προκειμένου να είναι μαζί της.

Τώρα η Άντζελα Δημητρίου θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στον Στηβ Κακέτση, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ με κοινές τους φωτογραφίες.

«Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!», ήταν το σπαρακτικό μήνυμα της τραγουδίστριας στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσης.