Καθησυχαστικοί είναι οι  συνεργάτες και τα συγγενικά πρόσωπα του Στέλιου Ρόκκου για την εξέλιξη της υγείας του μετά το έμφραγμα, που υπέστη ενώ βρισκόταν στην πατρίδα του στη Λήμνο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση που έχει δημοσιευθεί στην σελίδα του τραγουδιστή, «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

Νωρίτερα το Σάββατο, ο 58χρονος καλλιτέχνης, μεταφέρθηκε από τη Λήμνο στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

Ειδικότερα, συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα εμφάνισε το πρωί -στις 6:30- ο δημοφιλής τραγουδιστής, που ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του. Διακομίστηκε σσε τοπικό νοσοκομείο στη Μύρινα, όπου οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών και έτσι λίγη ώρα αργότερα έφτασε από το νησί στην Αθήνα.

Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου και συγκεκριμένα στις 8:30. Ο ίδιος όμως ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.