Μάχη με μεγαλόσωμα σκυλιά στη μέση του δρόμου έδωσε μια γυναίκα στο Κεφαλάρι Αττικής, όταν ένα από αυτά, ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο κατασπάραξε το μικρόσωμο σκυλάκι της και τραυμάτισε την ίδια.

Σύμφωνα με το Mega, το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Κεφαλάρι, όταν δύο διερχόμενοι μεγάλοι σκύλοι πλησίασαν μία γυναίκα η οποία ήταν στον δρόμο με το σκυλάκι της ράτσας “Κοκόνι” και το ένα από αυτά του επιτέθηκε και το κατασπάραξε.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν η γυναίκα, γνωστή επιχειρηματίας, ήταν με το σκυλάκι της σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι της, είδε να την πλησιάζουν απειλητικά τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, το ένα εκ των οποίων ήταν αδέσποτο και το άλλο ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο λευκό, και είχε και κολάρο και λουρί.

Το Ντόγκο Αρτζεντίνο επιτέθηκε και δάγκωσε και την ιδιοκτήτρια του σκύλου, ενώ σκότωσε το μικρόσωμο σκυλάκι συντροφιάς της. Τις φωνές της γυναίκας άκουσε ένας υπάλληλος σεκιούριτι ο οποίος προσπάθησε να απωθήσει τον σκύλο, ωστόσο και εκείνος δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε από τον σκύλο.

Επιχειρηματίας σκότωσε με όπλο το Ντόγκο Αρτζεντίνο

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία στον δρόμο με το αυτοκίνητό του ένας άλλος επιχειρηματίας από την περιοχή, ο οποίος οπλοφορούσε. Ο άνδρας κατέβηκε να σώσει το άτυχο ζώο, αλλά το Ντόγκο Αρτζεντίνο του επιτέθηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να τραβήξει το πιστόλι και να πυροβολήσει τον σκύλο και να τον σκοτώσει.

Αμέσως μετά ο άνδρας που πυροβόλησε τον σκύλο, εγκατέλειψε τον σκύλο και το περιστατικό και έφυγε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι γνωστά τα στοιχεία του στην αστυνομία.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για θανάτωση ζώου, αν και διερχόμενοι επιδοκίμασαν την ενέργειά του, διότι θα μπορούσε ο σκύλος να έχει σκοτώσει την γυναίκα.

Η ιδιοκτήτρια του μικρού σκύλου, κατέθεσε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του Ντόγκο Αρτζεντίνο.