Συνεχίζονται τα σχόλια και οι περισπούδαστες ατάκες για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού, που απασχολεί όχι μόνο το ίδιο το «Πρωινό Μου» και τον ΑΝΤ1, αλλά και τις υπόλοιπες εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Καθώς το φιλοθεάμον κοινόν κόπτεται για να μάθει περισσότερα, επιμένοντας να βλέπει μετ΄αφοσιώσεως τοιούτες εκπομπές ιδού οι εξελίξεις:

Ο ΑΝΤ1 χθες ανακοίνωσε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, η ίδια η Νομικού σε ανάρτησή της άφησε αιχμές, ενώ ακόμη και η Φαίη Σκορδά σήμερα στην έναρξη της εκπομπής της πέταξε τις σπόντες της. Και μάλιστα χοντρές σπόντες…
Ο Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του, με λίγα λόγια και πολύ σύντομα στην έναρξη της εκπομπής του προσπάθησε να… ξεπετάξει το θέμα και να το κλείσει γρήγορα-γρήγορα.

Το «διαζύγιο» των Λιάγκα-Νομικού σχολιάστηκε και από τις άλλες εκπομπές, με την Κατερίνα Καινούργιου να είναι πιο καυστική και να αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη ατάκα που πριν από λίγες ημέρες είχε πει ο παρουσιαστής on air και έκανε τη Δούκισσα Νομικού να αισθανθεί άσχημα.

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

«Σε μια γυναίκα, κι εφόσον το πάμε και σε μητέρα, που δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί, γιατί κάποια γυναίκα μπορεί να μην έχει παιδί αλλά γυναίκα συνεχίζει να είναι, και σε μια μητέρα παντρεμένη δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επειδή το κουβεντιάσαμε, εγώ που στην τηλεόραση μιλάω πάνω-κάτω όπως μιλάω στα κανονικά μου, εγώ αυτό δεν θα το έλεγα ποτέ. Και ειδικά σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω κιόλας».

«Ήταν άκομψο πολύ», είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα που έβαλε φωτιές

Ήταν λίγες ημέρες πριν όταν ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στην κουζίνα του «Πρωινού», μη μπορώντας να αντισταθεί στο φαγητό που ετοίμασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ο παρουσιαστής του ANT1 ανέφερε πως αυτή την περίοδο προσέχει τη διατροφή του, κάτι που έδωσε αφορμή για νέα σχόλια από τους συνεργάτες του.

«Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, και η Δούκισσα Νομικού τού απάντησε «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου» και αντέδρασε ο παρουσιαστής: «Και κάτω μου».

Η Δούκισσα Νομικού «πάγωσε», ξεσπώντας σε γέλια στην κουζίνα της εκπομπής. «Εσύ πήγαινες γυρεύοντας» είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.