Όχι δεν πέθανε ο «βασιλιάς» του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας, αλλά ζει στη Λιβαδιά και βασιλεύει, διαψεύδοντας όσα έγραψε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας κάνοντας μια τεράστια γκάφα.

Ο ίδιος ο Μπιμπίλας λίγο αργότερα απέσυρε την ανάρτηση -και ενώ την είχαν μεταδώσει όλα τα ΜΜΕ και το ΑΠΕ- και υποστήριξε ότι τον παραπληροφόρησαν.

Ενδεικτικό του πόσο όλοι πίστεψαν τη συγκεκριμένη είδηση, είναι το γεγονός ότι ακόμη και στελέχη κομμάτων εξέδωσαν και… συλλυπητήριες ανακοινώσεις, όπως ο αν. Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Σκουρολιάκος.

Το ΑΠΕ έσπευσε να διορθώσει κι εκείνο την αναπαραγωγή της ψευδούς είδησης με νέο τηλεγράφημά του στο οποίο μεταδίδεται η νεότερη ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, που ξεκαθαρίζει ότι επρόκειτο για λάθος.

Ο Γιώργος Μάγκας ζει και… βασιλεύει: «Ντροπή» λέει . -«Είμαι στη Λιβαδειά, σας αγαπώ όλους»

Η απίστευτη γκάφα του προέδρου του ΣΕΗ μέσω της βιαστικής ανάρτησής του προκάλεσε την αναπαραγωγή μιας σοβαρής είδησης που τελικά ήταν ψευδής και έφερε ανησυχία για τον αγαπημένο καλλιτέχνη χωρίς -ευτυχώς- λόγο.

Πολλά βιαστικά μέσα ενημέρωσης ζητούν τελικά συγγνώμη από τον ίδιο τον Γιώργο Μάγκα, την οικογένειά του και το αναγνωστικό του κοινό καθώς δημοσίευσαν την είδηση του δήθεν «θανάτου» του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Δημοσιογράφοι επικοινώνησαν αμέσως με τον ίδιο τον Γιώργο Μάγκα ο οποίος δήλωσε: «Είναι ντροπή αυτό που γράφουν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν», ενώ όπως τόνισε θα ζητήσει άμεσα τον λόγο από τον Σπύρο Μπιμπίλα, για να ανακαλέσει».

Στη συνέχεια ο γνωστός μουσικός αντιμετώπισε το γεγονός μάλλον με… χιούμορ, λέγοντας: «Είμαι ζωντανός, σας αγαπώ όλους και σας περιμένω στη Λιβαδειά για να περάσουμε ωραία και να φάμε σουβλάκια».

Μπιμπίλας: Με παραπληροφόρησαν, ζητώ συγγνώμη»

Η νέα ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά, με πληροφόρησαν λάθος και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου Γιώργου Μάγκα. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγκας ζει!!!!»

Ο ηθοποιός είχε αναρτήσει αρχικά την είδηση το απόγευμα της Πέμπτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, προέδρου του ΣΕΗ:

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ στην ανάρτηση την οποία κατέβασε στη συνέχεια, έγραψε: «Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών, ο υπέροχος Γιώργος Μάγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφό του την Τζούλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν.

Γίναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανηγύρι κ όταν μπήκαμε, όπως μας είδε, είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα. Δεν ήξερα πώς να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργαζόμουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου… Γελάσαμε τόσο πολύ… Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ… Κουράγιο Τζούλη».