Το περίπτερο της Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (ΑΕΣΓΒΕ) στην Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς επισκέφτηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές της και για τις προσεχείς διοργανώσεις. 

Τον  κ. Καλαφάτη υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στο περίπτερο ο Πρόεδρος της ΑΕΣΓΒΕ Νεκτάριος Κελεσίδης, ο σύμβουλος ανάπτυξης Παναγιώτης Καρδαράς και εκπρόσωποι των συλλόγων της Ένωσης.
Το περίπτερο παραχωρήθηκε από τον Δήμο μετά από πρόταση του κ. Καρδαρά και του Αντιπροέδρου της ΔΕΤΕΚ κ. Λεμονή προκειμένου να προβληθούν οι Διεθνείς αγώνες του horizon cup, που θα λάβουν χώρα στη Μίκρα τον προσεχή Νοέμβριο και ο Δήμος Καλαμαριάς θα είναι χορηγός των αγώνων.
Στη συνέχεια ο κ. Καλαφάτης επισκέφτηκε τον πεζόδρομο της Καλαμαριάς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κυρατζή, τον Αντιδήμαρχο Στέλιο Ματσαρίδη και τον Π. Καρδαρά.
Ο υφυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, να ακούσει τα αιτήματα και τις προτάσεις τους και να τους ευχαιστήσει για την στήριξή τους.  Ο Καλαφάτης ετοιμάζει και το γραφείο του στο πεζόδρομο που θα ανοίξει αυτές τις μέρες.