Θετική απήχηση έχει στην Καλαμαριά η είδηση σχετικά με την υποψηφιότητα της Χρύσας Αράπογλου για δήμαρχος Καλαμαριάς, που είδε το φως της δημοσιότητας, ύστερα από διαβουλεύσεις και συνεννοήσεις στην παράταξη “Συνεργασία για την Καλαμαριά” του πρώην δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη.

Η Χρύσα Αράπογλου, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα είναι υποψήφια στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με ευρεία υποστήριξη απο τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», η κα Αράπογλου θα είναι η υποψήφια, που θα στηρίξει η μεγάλη πλειοψηφία της παράταξης “Συνεργασία για την Καλαμαριά” απέναντι στον σημερινό δήμαρχο, Γιάννη Δαρδαμανέλη, που υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Η σχετική απόφαση ελήφθη ομόφωνα σε συνάντηση δεκάδων δημοτικών συμβούλων, νυν και πρώην του δήμου Καλαμαριάς αλλά και γνωστών και επώνυμων στελεχών της κεντροαριστεράς που κατοικοεδρεύουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες κατόπιν πρωτοβουλίας του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς, Γιώργου Τελίδη, ο οποίος είχε ανακοινώσει τη δική του υποψηφιότητά για τον δήμο Καλαμαριάς, ωστόσο αποσύρθηκε για προσωπικούς, επαγγελματικούς και άλλους λόγους που θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, ο κ. Τελίδης αναμένεται να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό που θα συγκροτήσει η Χρύσα Αράπογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Makthes, οι επίσημες σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες με κάλεσμα της κ. Αράπογλου για συμμετοχή στην προσπάθεια.

Η συμμετοχή της κ Αράπογλου ανεβάζει κατακόρυφα το ενδιαφέρον τόσο για τις εκλογές, όσο και για την προεκλογική περίοδο, καθώς εκτός του Γιάννη Δαρδαμανέλη έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα και οι Άρης Τεμεκενίδης, Αβραάμ Περσίδης και Ματθαίος Αμπατζίδης.