Ολοσχερώς κάηκε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή κοντά στην πλατεία Σκρα, στην Καλαμαριά, ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία.

Η φωτιά προκάλεσε ζημιές και σε δύο παρακείμενα αυτοκίνητα, ενώ για την κατάσβεσή της επιχείρησε η Πυροσβεστική που διεξάγει και την προανάκριση.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε στις 4:30 σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε πιλοτή πολυκατοικίας επί της οδού Αδραμυτίου 5, στην πλατεία Σκρα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι στελέχη, ωστόσο, το όχημα είχε καεί ολοσχερώς, ενώ από την πυρκαγιά σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές και σε δύο παρακείμενα οχήματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που καίγεται αυτοκίνητο στην Καλαμαριά και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Στο παρελθόν μάλιστα έχουν σημειωθεί εμπρησμοί σε αυτοκίνητα πολιτικών προσώπων, έγιναν δε και συλλήψεις, αλλά οι δράστες είχαν αφεθεί ελεύθεροι μετά την παραπομπή τους σε τακτικές δικασίμους.

Εν προκειμένω δεν έγινε γνωστό αν πρόκειται όντως για εμπρησμό εκ προθέσεως, αλλά κάτι τέτοιο πιστεύουν οι περίοικοι. (Φωτό αρχείου)