Σε μια ακραία ενέργεια, που δεν την χωράει ο νους του ανθρώπου, προέβη ένας 50χρονος στρατιωτικός στην Καλαμαριά, βάζοντας τέρμα στη ζωή του με καραμπίνα.

Η τοπική κοινωνία συγκλονίστηκε, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση του στρατιωτικού, ο οποίος  το βράδυ της Τετάρτης (7/6) αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες , το απόγευμα της Τετάρτης, ο στρατιωτικός, πατέρας πέντε παιδιών,το απόγευμα της Τετάρτης είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλαμαριάς για να καταθέσει σχετικά με φραστικό επεισόδιο που φέρεται να είχε με τη σύζυγό του. Για την υπόθεση σχηματίστηκε, μάλιστα, και δικογραφία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο στρατιωτικός μετά την κατάθεσή του, επέστρεψε στο σπίτι του και περίπου στις 10 το βράδυ πήρε μια καραμπίνα, μπήκε στο αυτοκίνητό του και αυτοκτόνησε.
Ο 50χρονος φέρεται, μάλιστα, πριν να πατήσει τη σκανδάλη, να έστειλε μήνυμα σε συγγενικό του πρόσωπο εξηγώντας τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Όλοι είναι συγκλονισμένοι στο συγγενικό περιβάλλον και στη γειτονιά του στρατιωτικού, καθώς δεν περίμεναν ότι ένα φραστικό επεισόδιο στο σπίτι θα οδηγούσε τον 50χρονο άνδρα σε ένα απονενοημένο διάβημα, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά και όλους τους δικους του.