Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Πρωτοχρονιά.

Ο σύντροφός της αποκαλύπτει λεπτομέρειες και όσα του έγραψε η γυναίκα στο τελευταίο μήνυμα που του έστειλε.

Τα ίχνη της Γεωργίας, η οποία είναι μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο και έγκυος στον τρίτο μήνα, χάθηκαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ενώ την Πέμπτη 4/1 εκδόθηκε Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Star, η 41χρονη εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ έστειλε δύο μηνύματα, σε διαφορετικό χρόνο, στη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της

Ο σύντροφος της Γεωργίας μίλησε στο Star, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου αναφέρθηκε στη σχέση τους.

«Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος», τόνισε.

Όπως υποστήριξε, η αστυνομία κατάσχεσε το κινητό του, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αντλήσει πολύτιμα στοιχεία για την έρευνα.

Το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία στον σύντροφό της αναφερόταν στα 5.000 ευρώ που φέρεται να πήρε μαζί της πριν εξαφανιστεί:

«Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ο σύντροφός της διάβασε το μήνυμα μία ώρα αργότερα, καθώς κοιμόταν, της απάντησε, ωστόσο το μήνυμά του δεν διαβάστηκε ποτέ.

Σημειώνεται ότι η Γεωργία έμενε τόσο στο σπίτι της μητέρας της όσο και στον σύντροφό της, με τον οποίο περιμένουν παιδί.

Αδελφός 41χρονης: Να μας πάρει μόνο να μας πει ότι είναι καλά

Την ίδια ώρα, ο αδελφός της, μιλώντας επίσης στο Star, ανέφερε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά η 41χρονη. «Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα συγγενικά πρόσωπα της Γεωργίας αγωνιούν, αν και δεν φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο να ήθελε ή ίδια να κάνει κακό στη ζωή της. Αυτό συνάγεται και από το γεγονός ότι πήρε μαζί της τα χρήματα. Έτσι οι ελπίδες στέφονται προς την πιθανότητα ή γυναίκα να εμφανιστεί κάποια στιγμή και να λυθεί ρο μυστήριο. Εκτός και αν κρύβεται κάτι πιο μυστηριώδες, που καλούνται να ερευνήσουν οι αρχές.