Η εταιρεία “Κωτσόβολος”, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, ενισχύει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη και εγκαινιάζει ένα ακόμα κατάστημα, αυτή τη φορά στην Καλαμαριά.

Από την Πέμπτη 29/06 μέχρι και το Σάββατο 01/07, σας προσκαλεί στα μεγάλα εγκαίνια του νέου καταστήματος με κορυφαίες προσφορές, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Σε ένα σύγχρονο κτίριο, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 16, τριών ορόφων και έκτασης 1.100 τ.μ., προσβάσιμο σε ΑμεΑ και με δωρεάν parking, το νέο κατάστημα Κωτσόβολος έρχεται στην Καλαμαριά για να γίνει ο τεχνολογικός προορισμός που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας πολλές επιλογές και μία μοναδική αγοραστική εμπειρία με υψηλές ταχύτητες και ευελιξία στην εξυπηρέτηση, με την υπογραφή της Κωτσόβολος.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία αναφέρει:

“Στο Quick Point του νέου καταστήματος μπορείς να παραλάβεις την ηλεκτρονική παραγγελία σου μέσα σε 20 λεπτά, ενώ στο Service Point μπορείς να επιδιορθώσεις το smartphone σου, το laptop και το tablet σου σε μία ώρα μέσω της υπηρεσίας Fix & Go.

Η Κωτσόβολος συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό της πλάνο, διευρύνοντας το δίκτυο των καταστημάτων της σε μία συντονισμένη προσπάθεια να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλη την επικράτεια και να κάνει τη Ζωή τους Καλύτερη μέσω της Τεχνολογίας”.