Ανησυχίες για την τύχη της 41χρονης Γεωργίας, που έχει εξαφανιστεί από την Πρωτοχρονιά στην Καλαμαριά, εκφράζουν μέλη της οικογένειάς της, αλλά και οι αρχές, που τώρα ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Από τα έως τώρα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. έχει γίνει γνωστό πως η εξαφάνισή της δηλώθηκε την Τρίτη στην αστυνομία και την Πέμπτη εκδόθηκε και το Missing Alert.

Η υπόθεση της εξαφάνισης της 41χρονης, που αναφέρθηκε ότι ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα, περιπλέκεται καθώς είχε αφήσει δύο μηνύματα, ένα στη μητέρα της και ένα στον σύντροφό της, από τον οποίο φέρεται ότι πήρε χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ.

Η Γεωργία, μητέρα ενός 13χρονου αγοριού, άλλαξε χρονιά με τον σύντροφό της στην Καλαμαριά και το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του συντρόφου της και κατάσχεσε το κινητό του τηλέφωνο. Πέραν της ευρύτερης περιοχής, οι αρχές ερευνούν και τις επικοινωνίες της 41χρονης, γι’ αυτό έγινε άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Όσο περνούν οι ώρες η αγωνία κορυφώνεται και οι αρχές αρχίζουν να μπαίνουν σε υποψίες ότι κάτι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Γεωργίας, ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, ο σύντροφος της Γεωργίας ανέφερε: «Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».