Σε μπούμερανγκ κατέληξε για μια 33χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Γεωργία η καταγγελία εναντίον 67χρονου στην Καλαμαριά, επειδή, όπως κατήγγειλε, την είχε καταγράψει χωρίς να το γνωρίζει σε ερωτικές τους στιγμές, αλλά τελικά βρέθηκε η ίδια με χειροπέδες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/1), στις 13:30 το μεσημέρι η 33χρονη πέρασε το κατώφλι του τμήματος ασφαλείας Καλαμαριάς υποστηρίζοντας πως εδώ και μήνες και συγκεκριμένα από τις 27ιουνιου 2023 έως και τις 16 Ιανουαρίου 2024, ο 67χρονος την κατέγραφε σε βίντεο κατά τις ερωτικές τους περιπτύξεις. Τα βίντεο αποθήκευε στον υπολογιστή του για δικούς του λόγους.

Ο 67χρονος παρουσιάστηκε από μόνος του στο τμήμα ασφαλείας Καλαμαριάς, αρνούμενος τις σε βάρος του κατηγορίες.

Από την πλευρά της η καταγγέλλουσα παρέδωσε στους αστυνομικούς το λάπτοπ του 67χρονου , το οποίο και κατασχέθηκε, με αποτέλεσμα ο ίδιος να την μηνύσει για κλοπή .

Η 33χρονη, την προηγούμενη ημέρα, στις 21/1, ενώ ήταν στο σπίτι του, πήρε το λάπτοπ και παράλληλα φέρεται, βάσει των όσων υποστήριξε ο 67χρονος, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, να τον απείλησε για να μην τον καταγγείλει.

Συγκεκριμένα φέρεται να του ζήτησε 20.000 ευρώ προκειμένου να μην πάει στην αστυνομία και καταθέσει μήνυση σε βάρος του για παράνομη λήψη και κατοχή βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο.

Τελικά το απόγευμα της Δευτέρας η 33χρονη συνελήφθη.