Με μεγάλο αριθμό επισκεπτών και σε περιβάλλον εντυπωσιακών ηχοχρωμάτων άνοιξε στην πλαζ Αρετσούς η 35η Ανθοκομική Έκθεση, από τις μεγαλύτερες στη Βόρεια Ελλάδα, που πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις. 

Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους πάγκους των ανθοπαραγωγών, να γευτούν από κοντά βιολογικά προϊόντα, αλλά και να θαυμάσουν είδη λαϊκής τέχνης.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ανθοκομική μας, την παλαιότερη στο πολεοδομικό συγκρότημα, γιατί η Καλαμαριά έχει πρωτιές, είναι μεγάλη και οφείλει στους παππούδες μας, να γίνει ακόμη καλύτερη», είπε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Τα εγκαίνια χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος εξήρε την αγαστή συνεργασία που έχει η Περιφέρεια με τον Δήμο Καλαμαριάς.

Στα εγκαίνια της 35ης Ανθοκομικής Έκθεσης Καλαμαριάς έδωσαν το παρόν οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Κούβελας, Γιάννης Αμανατίδης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ελένη Φύκα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ξεχωριστή νότα στη βραδιά έδωσε η εμφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας, Λίτσας Γιαγκούση, που ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες της και ξεσήκωσε το κοινό.

Την Πρωτομαγιά ο DJ Ta S.O.S Rizopoulos, θα οργανώσει ένα ξεχωριστό πάρτι στις 12:00μ.μ, ενώ στις 19:00 το απόγευμα τη σκυτάλη θα πάρει η Στέλλα Κονιτοπούλου προσφέροντας ένα παραδοσιακό πρωτομαγιάτικο γλέντι.

Η έκθεση είναι ανοιχτή:

Δευτέρα-Παρασκευή 10π.μ – 2μ.μ και 5μ.μ -10μ.μ.

Σάββατο-Κυριακή 10π.μ-10μ.μ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 9π.μ-10μ.μ