Περίεργες συμπτώσεις και περιστατικά, που μπερδεύουν τις έρευνες από τις αστυνομικές αρχές σχετικά με την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά έρχονται στο φως της δημοσιότητα, εντείνοντας την αγωνία για την τύχη της.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά και έκτοτε βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι αναζητήσεις με βασικό μάρτυρα τον σύντροφό της, ο οποίος τώρα καταγγέλλει ότι παραβιάστηκε το σπίτι του.

Η εξαφάνιση της 41 ετών εγκύου, μητέρας και ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Εξετάζονται μηνύματα και τηλεφωνικές επαφές

Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, έχουν μπει οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στη μητέρα της στον σύντροφό της, από τον οποίο φέρεται να πήρε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, πριν εξαφανιστεί.

Ήδη ο σύντροφός της έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. Επίσης, διεξήχθη έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με τη 41χρονη, ενώ εξετάζεται το κινητό του τηλέφωνο.

Παραβίαση του σπιτιού του κατήγγειλε ο σύντροφός της

Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, καταγγέλλει ότι σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα- διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται ως πολύ περίεργη και γίνονται διάφορες εκτιμήσεις για το πως μπορεί να σχετίζεται με τις έρευνες των αστυνομικών.