Ακόμη καλά – καλά δεν άρχισαν τα μπάνια του λαού και οι πνιγμοί είναι καθημερινοί σε διάφορες παραλίες της χώρας.

Αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι σημειώνεται ρεκόρ θανάτων και οι ειδικοί κρούουν των κώδωνα του κινδύνου, συνιστώντας στους μεν λουόμενους να προσέχουν και να μην μπαίνουν στη θάλασσα μετά από φαγητό, στους δε αρμοδίους των υπηρεσιών να φροντίσουν να έχουν διασώστες σε όλες τις παραλίες.

Είναι οδυνηρό το ότι επτά λουόμενοι έχασαν χθες, Πέμπτη, την ζωή τους στη θάλασσα, σε διάφορες παραλίες της χώρας.

Πνίγηκε 71χρονη σε παραλία της Θεσσαλονίκης

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε χθες το μεσημέρι από την θαλάσσια περιοχή της Περαίας  Θεσσαλονίκης, 71χρονη γυναίκα.

Η 71χρονη διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”Α.Χ.Ε.Π.Α.”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Θάνατος λουόμενης σε παραλία στα Νέα Μουδανιά

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία ”ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ” του Δήμου Προποντίδας, 72χρονη ημεδαπή.

Η 72χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Άνδρας στην παραλία Οφρυνίου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες το απόγευμα από την παραλία ΟΦΡΥΝΙΟΥ Παγγαίου Καβάλας, άνδρας περίπου 75 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Πνιγμός 74χρονου στην Αίγινα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το μεσημέρι της Πέμπτης από την παραλία ”ΒΑΘΕΣ” Σουβάλας ν. Αίγινας, 74χρονος ημεδαπός.

Ο 74χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Νεκρός 68χρονος σε παραλία στην Κω

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινας, 68χρονος αλλοδαπός.

Ο 68χρονος αρχικά διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω.Από το Λιμενικό Σταθμό Καρδάμαινας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεκρή ηλικιωμένη στη Σαρωνίδα

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε προχθές το απόγευμα, από την θαλάσσια περιοχή της κεντρικής παραλίας Σαρωνίδας του Δήμου Σαρωνικού, 84χρονη ημεδαπή.

Η 84χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ”ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πνιγμός 81χρονης στα Αντίκυρα Βοιωτίας

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες της Πέμπτης, από την παραλία Αγίου Ισίδωρου Αντίκυρας, 81χρονη ημεδαπή.

Η 81χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Διστόμου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αντίκυρας του Λιμεναρχείου Ιτέας, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.