– Είναι γνωστός χούλιγκαν και σεσημασμένος για ναρκωτικά.-

– Ταυτοποίηση του συγκεκριμένου ατόμου από οπτικό υλικό.-

 

Ένας 30χρονος Ελληνο-ιρακινός, σεσημασμένος για ναρκωτικά, είναι τελικά ο κουκουλοφόρος που την Τρίτη το απόγευμα έριξε κάτω τον ειδικό φρουρό από τη μηχανή για να πέσει στη συνέχεια πάνω του το πλήθος των χούλιγκαν και των «μπαχαλάκηδων» και να τον ξυλοκοπήσει.

Το συγκεκριμένο άτομο, που είναι γνωστός χούλιγκαν, συνελήφθη στη Μαγούλα Αττικής μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ταυτοποίηση του συγκριμένου ατόμου έγινε από το οπτικό υλικό που έβαλαν στο μικροσκόπιο οι αστυνομικοί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στον ανηλεή ξυλοδαρμό του ειδικού φρουρού της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Η σύλληψη που οδήγησε στην ταυτοποίηση του ελληνο-ιρακινού

Νωρίτερα συνελήφθη ένας νεαρός άνδρας που συμμετείχε στην κακοποίηση του αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας είχε χάσει το πορτοφόλι του στο σημείο της επίθεσης, γεγονός που τον οδήγησε στο μοιραίο λάθος και στη σύλληψή του.

Ο 22χρονος πήγε να δηλώσει την απώλειά του, καθώς μέσα σε αυτό βρισκόταν η ταυτότητά του. Οι αστυνομικοί, όμως, είχαν ήδη βρει το πορτοφόλι κι έτσι άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις για το πού βρισκόταν και πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο 22χρονος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις και τότε τον συνέλαβαν, καθώς διαπίστωσαν ότι είχε πάρει μέρος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού.