Ξεσηκωμός επικρατεί, τόσο την Τούμπα, όπου όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα Πορτογαλίας, όσο και σε όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, όπου έχουν στηθεί μεγάλες τηλεοπτικές οθόνες για την παρακολούθηση του ματς από όσους δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο. Ο αγώνας αρχίζει στις 10.00 μ.μ.

Τα πλάνα του ΠΑΟΚ είναι έτοιμα, η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και τα προγνωστικά είναι θετικά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό και με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Λισαβόνα.

Οι αθλητικοί συντάκτες βρίσκονται σε συναγερμό και ανανεώνουν συνεχώς με πρόσθετες πληροφορίες τις ιστοσελίδες αθλητικού περιεχομένου.

Διαβάζουμε στη metrosport.gr:

Ο ΠΑΟΚ δίνει τον σπουδαιότερο αγώνα της σύγχρονης ευρωπαϊκής του ιστορίας κόντρα στην Μπενφίκα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Προβάδισμα Καντουρί για το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ.

Ο Μαροκινός είναι πιθανό να επιλεγεί τελικά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τη μεγάλη σημερινή αναμέτρηση με την Μπενφίκα

Η ώρα για τη μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα πλησιάζει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκληρώνει τα πλάνα ενδεκάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωηρήσει σε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου, ο Μάτος θα καλύψει τη δεξιά και ο Βιεϊρίνια την αριστερή πλευρά της άμυνας, οι Βαρέλα και Κρέσπο θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας και οι Κάνιας και Μαουρίσιο θα παίξουν ως αμυντικοί μέσοι.

Για τις πτέρυγες προβάδισμα για συμμετοχή στο βασικό σχήμα απέκτησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε σχέση με τον Ζαμπά, ενώ το άλλο άκρο θα καλύψει ο Λημνιός.

Τέλος, ο Πέλκας θα αγωνιστεί λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Πρίγιοβιτς.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr ( Χάρης Δημαράς