Ενισχύεται συνεχώς το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Ορφανού που προχωρά με αυξημένη κινητικότητα για την διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μια από τις τελευταίες κινήσεις είναι να εντάξει στο ψηφοδέλτιό του τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και Επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων Πάνο Καρδαρά.

Μετά τον υποστράτηγο της αστυνομίας Γεώργιο Σουβρίνο, ο οποίος «αποστρατεύθηκε» πρόσφατα και τον Θεόφιλο Πατέλη δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» του Γιώργου Ορφανού, θα είναι και ο Πάνος Καρδαράς.

Ο επιχειρηματίας κ.Καρδαράς αποφάσισε να συνταχθεί με τον πρώην ισχυρό άνδρα του ελληνικού αθλητισμού και να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του, πιστεύοντας ότι ο Γ. Ορφανός διαθέτει γνώσεις, ικανότητες, διοικητική εμπειρία και πάνω απ΄όλα αγάπη για την Θεσσαλονίκη και μεράκι για να συμβάλει σε μια πολύπλευρη αναβάθμιση της πόλης.

ΠΗΓΗ: Thessniki.gr