Πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, όπως αυτή της Κατερίνας Νοτοπούλου, που επιμένει για το μπούλινγκ, λέγοντας ότι «κατά τη διάρκεια συνέντευξής μου επέμενε να ζητά πράγματα που να τον εκθειάζουν περισσότερο» .

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, όπου για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες της για bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη άφησε -χωρίς λεπτομέρειες- να εννοηθεί περιεχόμενο μηνυμάτων που δέχθηκε από τον πρώην πρόεδρο, ενώ ανέφερε και τι ακριβώς του είχε απαντήσει.

«Εξακολουθώ να καλώ τον Στέφανο Κασσελάκη να σταματήσει να κρύβεται, διότι το θράσος σε συνδυασμό με τη δειλία μάς κάνουν έναν θρασύδειλο» είπε αρχικά η κυρία Νοτοπούλου.

Νοτοπούλου: Μου έστελνε μηνύματα για να τον εκθειάσω περισσότερο

Αναφερόμενη στο «πολιτικό», όπως τόνισε, bullying που έχει δεχθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη, για πρώτη φορά άφησε να εννοηθεί το περιεχόμενο ενός μηνύματος που είχε λάβει από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποκάλυψε και τι του απάντησε στη συνέχεια.

«Πράγματι, κατά τη διάρκεια συνέντευξής μου επέμενε να ζητά πράγματα που να τον εκθειάζουν περισσότερο. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ίδιος, αν επιθυμεί, μπορεί να το πράξει. Το σημαντικό είναι ότι ένας πολιτικός αρχηγός επιθυμεί να εκμαιεύσει διαφορετικές τοποθετήσεις από τους βουλευτές του, με τρόπο που δεν ταιριάζει σε ένα δημοκρατικό κόμμα. Του απάντησα ότι θα πρέπει να σταματήσει να με απειλεί και να μου κάνει bullying επειδή λέω τα αυτονόητα, δεν τον φοβάμαι. Ούτε τότε τον φοβήθηκα, ούτε σήμερα» τόνισε η πρώην υφυπουργός.

«Ουδέποτε έχω ποινικοποιήσει την πολιτική διαφωνία. Ο κ. Κασσελάκης είναι αυτός που κρύβεται πίσω από θρασύτατες επιθέσεις», σημείωσε η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Γεροβασίλη: Ο Κασσελάκης ήταν δυστυχώς μία δυσάρεστη εξέλιξη

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας  στο Mega για τις εξελίξεις στο κόμμα της,ανέφερε:

«Ο κ. Κασσελάκης ήταν δυστυχώς, παρά τις αρχικές προσδοκίες, ήταν μία δυσάρεστη εξέλιξη για πολιτικούς και αξιακούς λόγους. Στα ατού του εκείνη την εποχή, ήταν ένας νέος, άγνωστος, λαμπερός, επικοινωνιακός και σε μία στιγμή μετά από πολλαπλές ήττες του χώρου, τα μέλη και οι φίλοι που πήγαν στην κάλπη και ψήφισαν είχαν την προσδοκία ότι κάποιος άφθαρτος επιτέλους θα προχωρήσει τα πράγματα με γρήγορα βήματα», δήλωσε.

H κα Γεροβασίλη είπε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν σέβεται τις συλλογικές διαδικασίες του χώρου, ενώ αποκάλυψε πως εκτός από την βουλευτή του κόμματος Κατερίνα Νοτοπούλου, υπήρξαν και άλλοι που δέχτηκαν εκφοβισμό από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας πως ο κ. Κασσελάκης δεν γνωρίζει τα βασικά της Αριστεράς, ενώ υπενθύμισε τους ακραίους χαρακτηρισμούς περί «κουκουλοφόρων» που ο ίδιος χρησιμοποίησε.
«Υπάρχουν και άλλοι πέραν της κας Νοτοπούλου που έχουν υποστεί bullying από τον Κασσελάκη»

«Κατά την άποψή μου ναι είναι και άλλοι πέραν της κας Νοτοπούλου που έχουν υποστεί bullying, εννοώ σε επίπεδο πολιτικού εκφοβισμού. Στις δυσκολίες εμφανίζονται και οι αληθινοί χαρακτήρες και ο κ Κασσελάκης δεν επέδειξε καλό χαρακτήρα. Το ένα περιστατασικο της κας Νοτοπούλου ειναι δυνατό και αρκετό», τόνισε.

Η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας παράλληλα πως το κόμμα «θα πρέπει να ανασυνταχτεί γρήγορα προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πολιτών».