Άλλοι διακινούν ναρκωτικά, άλλοι χάπια και διάφορες ουσίες και άλλοι επιμένουν παραδοσιακά, προωθώντας τις συνήθειες του ναργιλέ…

Ωστόσο στάθηκαν άτυχοι καθώς οι αστυνομικοί κατάσχεσαν σχεδόν 270 κιλά λαθραίου καπνού, ειδικού για ναργιλέ σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή του Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης, συλλαμβάνοντας τρεις Σύρους υπηκόους.

Η επιχείρηση του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων Θεσσαλονίκης έγινε χθες το απόγευμα, ύστερα από πληροφορίες ότι μέσω του υπογείου γινόταν παράνομη διακίνηση καπνικών προϊόντων.

Όπως έγινε γνωστό, δύο εκ των συλληφθέντων, 18 και 25 ετών, έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν από τον 21 ετών μισθωτή τού χώρου ποσότητα καπνού για ναργιλέ και μόλις ολοκληρώθηκε η συναλλαγή ακολούθησαν οι συλλήψεις.

Στην κατοχή του τελευταίου βρέθηκε το ποσό των 2850 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δοσοληψία τους. Το παράνομο εμπόρευμα ήταν τοποθετημένο σε βαζάκια (του ενός κιλού, το καθένα) τα οποία στερούνταν της προβλεπόμενης ταινίας φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.