Μια ανείπωτη τραγωδία βιώνει η οικογένεια του μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γιος του Σωκράτης σε ηλικία 34 ετών. O Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος, βρισκόταν στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών για δουλειές και άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει:

«Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

sokratis-kokalis-neotero

Ποιος ήταν ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης – ο Σωκράτης junior- ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιούς του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο Σ. Κόκκαλη αποτελούσαν την διάδοχη λύση στον οικογενειακό όμιλο με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άλλωστε, και ο ίδιος – τρέχοντας στη 4η δεκαετία της ζωής του- ήταν στην πιο παραγωγική του ηλικία.

Ο Σωκράτης Jr. τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστώνη των ΗΠΑ και άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις- ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του ( του Πέτρου Σ. Κόκκαλη – από τον γάμο του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από με την Σοφία Σπ. Σκούρα- αλλά και του Κωνσταντίνου Σ. Κόκκαλη). Ο θάνατος τον βρήκε να κατέχει την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot. Η πρώτη του επαφή με τα πράγματα της Intralot είχε γίνει το 2010 όταν ανέλαβε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive.

Προηγουμένως είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως στέλεχος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT. Ο Σωκράτης Jr. ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμή του παππού Πέτρου Κόκκαλη.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Συλλυπητήρια δήλωση έκανε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Έφυγε από την ζωή ένας νέος άνθρωπος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Για τον αδόκητο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει ο βουλευτής.

Τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου, εκφράζει με δήλωση του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης:

«Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Ένας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά, σκορπίζοντας τη θλίψη, πρώτα από όλα στην οικογένειά του, αλλά και σε όσους είχαμε την ευκαιρία, τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε από πιο κοντά. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής τους. Θα είμαστε όλοι κοντά τους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: 
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιού του Σωκράτη. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν. Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός Ολυμπιακός, χαμογελαστός και ευγενής σε κάθε του έκφραση, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που έφυγε τόσο πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη για τον αναπάντεχο χαμό του».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θρηνούν για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Διοίκηση και προσωπικό του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:
«Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του, Σωκράτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

H ανακοίνωση της Super League:
«O πρόεδρος της Super League Ευ. Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από ομάδες και η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε, μέσω ανακοίνωση της, τα συλλυπητήρια στην οικογένεια Κόκκαλη. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τα θερμά συλληπητήρια από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στους οικείους του εκλιπόντος, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση».

(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)