Έντονη λογομαχία είχαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου και ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου την ώρα που έκανε την περιήγησή του στην  86η ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας.

Η κυρία Νοτοπούλου με τον πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου, είχαν τον έντονο αυτό διάλογο με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

«Είναι ντροπή και κρίμα για το πανεπιστήμιο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει καμία δουλειά η αστυνομία στο Πανεπιστήμιο» είπε η κυρία Νοτοπούλου.

Ο κ. Παπαϊωάννου της απάντησε ότι το επιχειρησιακό δεν είναι θέμα του Πανεπιστημίου. «Το επιχειρησιακό να το θέσετε εκεί που πρέπει, να το θέσετε εκεί που θέλετε και στη Βουλή. Εδώ εμείς εφαρμόζουμε τον νόμο», είπε ο κ.Παπαϊωάννου.

Η κυρία Νοτοπούλου απάντησε: «Ας μην κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ και σήμερα, αλλά είναι ντροπή και κρίμα για το πανεπιστήμιο αυτό που συμβαίνει».

«Το πανεπιστήμιο είναι σε υψηλά επίπεδα παντού», ανταπάντησε ο κ. Παπαϊωάννου.

Πολίτες, που παρακολούθησαν το περιστατικό έλεγαν ότι η παρέμβαση της Κ. Νοτοπούλου ήταν απρόκλητη και μάλιστα απέναντι στον πρύτανη, σαν να ήταν αυτός, που είχε την ευθύνη της ανάπτυξης και της συμπεριφοράς των αστυνομικών δυνάμεων.

(Η φωτό από ανάρτηση της κας Νοτοπούλου στο διαδίκτυο)