Την χαρακτηρίζουν ως «πιο σεξουαλικά ενεργή γυναίκα» της Αυστραλίας, διότι έχει βάλει ως στόχο να κοιμηθεί με 600 άτομα το 2024, ενώ πέρυσι είχε πάει με 400…

Η Άνι Νάιτ είχε ως στόχο το 2023 να κοιμηθεί με 365 άτομα, αλλά το 2024 αποφάσισε να «ανέβει επίπεδο» και να κοιμηθεί με 600 άτομα μέσα στη διάρκεια του χρόνου. «Πέρυσι όλοι είχαν αρχίσει να μιλούν για μένα επειδή έλεγα για τις σεξουαλικές μου περιπέτειες στο διαδίκτυο και ανέφερα με πόσους ανθρώπους είχα κοιμηθεί. Είχα γίνει viral» δήλωσε στο podcast Edge της Νέας Ζηλανδίας.

«Σκέφτηκα λοιπόν, γιατί να μην το διασκεδάσω λίγο και να το κάνω κάτι σαν πρόκληση;» πρόσθεσε.

Η Νάιτ, η οποία δημοσιεύει περιεχόμενο σε μια συνδρομητική πλατφόρμα ενηλίκων, αποκάλυψε στη συνέντευξή της ότι μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συνευρεθεί με 400 άτομα, διευκρινίζοντας πως προσπαθεί να χρησιμοποιεί πλατφόρμες γνωριμιών και να γνωρίζει τους ανθρώπους.

Με αιτήσεις όσοι θέλουν να κοιμηθούν μαζί της

Αλλά σε μια προσπάθεια να πετύχει τον στόχο της, άρχισε να δέχεται αιτήσεις από τους ακολούθους της, όπου όποιος ήθελε μπορούσε να υποβάλει αίτηση για να κοιμηθεί μαζί της. Όπως είπε, δέχτηκε εκατοντάδες αιτήσεις και απορούσε γιατί δεν το είχε κάνει νωρίτερα. Τα κριτήρια για να κάνει κάποιος αίτηση, ήταν να δεχθεί να βιντεοσκοπηθεί – αν και είχε τη δυνατότητα να θολώσει το πρόσωπό του, να έχει εξεταστεί για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και φυσικά, να στείλει φωτογραφίες του εαυτού του.

Το μοντέλο είπε ότι είναι πολύ επιλεκτική και υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο σε ότι αφορά στην εμφάνιση που είναι σημαντικό για εκείνη.

«Κάποιες μέρες μπορεί να κοιμηθώ με 5 άτομα και τις επόμενες ημέρες με κανέναν»

Για να πετύχει τον στόχο των 600 ανθρώπων σε ένα χρόνο, σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιμάται με 1,6 άτομα την ημέρα. «Δεν μπορείς να κόψεις τους ανθρώπους στη μέση. Κάποιες μέρες μπορεί να κοιμηθώ με πέντε άτομα και τις επόμενες ημέρες μπορεί να μην κοιμηθώ με κανέναν. Πραγματικά κουράζομαι. Είναι εξαντλητικό και χρειάζομαι ένα διάλειμμα» είπε προσθέτοντας: «Δεν έχω πάντα όρεξη για σεξ και δεν θέλω να αναγκάζω τον εαυτό μου να το κάνει αν δεν έχω διάθεση».

Αποκάλυψε επίσης, ότι ο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων με τους οποίος κοιμήθηκε σε μια μέρα ήταν 16.

Τι λένε οι γονείς του μοντέλου

Ωστόσο, όπως λέει, δεν είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι και πως αρκετοί στο δρόμο της φωνάζουν αηδιαστικά πράγματα. Συγκεκριμένα πέρυσι, σε συνέντευξή της στο news.co.au, είχε μιλήσει για τα μειονεκτήματα αυτού του δρόμου που επέλεξε.

«Ένα από τα συνήθη σχόλια ήταν; ‘η μαμά και ο μπαμπάς σου πρέπει να είναι περήφανοι’, με το οποίο πάντα γελάω, γιατί ναι, είναι» είπε. «Η μητέρα μου μού στέλνει καθημερινά μηνύματα λέγοντάς μου πόσο περήφανη είναι που ζω τη ζωή μου αυθεντικά και δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι, και ο μπαμπάς μου με υποστηρίζει ό,τι κι αν συμβεί».