Το άρρωστο πάθος του για την 42χρονη πρώην σύζυγό του όπλισε το χέρι του 38χρονου αστυνομικού, που διέπραξε μια συγκλονιστική γυναικοκτονία στο κέντρο της Καλαμαριάς και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Πρόκειται για ένα ανείπωτο δράμα, με δυο παιδιά (αγόρια) να μένουν ορφανά και δύο οικογένειες να είναι απαρηγόρητες, ενώ η κοινωνία της Καλαμαριάς έχει πάθει σοκ.

Μάρτυρες – φίλοι της οικογένειας του δράστη και αυτόχειρα έλεγαν ότι ο 38χρονος δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό και είχε απειλήσει ότι θα έφτανε στα άκρα.

Μάρτυρας από την γειτονιά ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Την αγαπούσε την κοπέλα τρομερά και της έλεγε να ξανά φτιάξουν τη ζωή τους και να ξανά παντρευτούν για τα παιδιά. Εκείνη επέμενε και του έλεγε “δε σε θέλω'”, ανέφερε φίλος της οικογένειας του δράστη.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 38χρονος περίμενε κάτω από το σπίτι για να φύγουν τα δύο παιδιά για το ιδιωτικό σχολείο και αμέσως μετά ανέβηκε στο διαμέρισμα της οδού Κομνηνών 27, στη Καλαμαριά και σκότωσε με την καραμπίνα την 42χρονη, πριν στρέψει την κάνη του όπλου επάνω του και βάλει τέλος στη ζωή του.
Παρόλο που οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι ο δράστης πήγε τα παιδιά στο σχολείο και επέστρεψε για να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, κάτοικοι στη γειτονιά που έμενε το θύμα με τα δυο παιδιά, 12 και 14 ετών, αναφέρουν ότι έφυγαν με το σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια έγινε η δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη γυναίκα ήταν αυτή που κατέβηκε με τα δυο παιδιά σήμερα το πρωί από το σπίτι και τα έβαλε στο σχολικό, ενώ ο δράστης ανέβηκε μετά στο διαμέρισμα με την καραμπίνα του πατέρα του.

Kalamaria___7_

Δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό

Όπως ανέφερε φίλος της οικογένειας του δράστη και αυτόχειρα, ο 38χρονος δε μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό του από το θύμα και είχε αναφέρει στην οικογένειά του ότι ήθελε να σκοτώσει την 38χρονη γυναίκα.

Το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε, σύμφωνα πάντα με φίλους της οικογένειας, ήταν του πατέρα του και το πήρε με την πρόφαση ότι ήθελε να το καθαρίσει και να το συντηρήσει.

«Υπήρχαν προβλήματα, η γυναίκα του τον έδιωξε από το σπίτι και πριν λίγους μήνες πήραν συναινετικό διαζύγιο.  Περνούσε και έπαιρνε τα παιδιά, τον βλέπαμε και ρωτούσαμε τι θα κάνει στη ζωή του”, είπε ένας γείτονας.

«Έμενε στο πατρικό του και έφυγε νωρίς το πρωί χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι. Την καραμπίνα την πήρε από εχθές λέγοντας ότι θέλει να την καθαρίσει. Στον πατέρα του έλεγε “εγώ θα την σκοτώσω”, είχε φτάσει σε μια απόγνωση το παιδί, την αγαπούσε και ήταν τρελά ερωτευμένος. Δεν είχε γνωρίσει άλλη γυναίκα. Εμείς του λέγαμε να κάνει τη ζωή του», σημείωσε.

«Όταν χώρισαν η γυναίκα του είπε να έρθει να πάρει τα ρούχα του και τα έβγαλε έξω από την πόρτα σε νάιλον σακούλες και σε τσάντες. Ήρθαν με τον πατέρα του και τα πήραν. Η μητέρα του ήρθε νωρίτερα σήμερα στο σπίτι και λιποθύμησε», ανέφερε ο οικογενειακό φίλος.