Ένα τρίχρονο αγοράκι πνίγηκε στην πισίνα ιδιωτικής βίλας στην Κεφαλονιά, μπροστά στα μάτια της τραγικής μητέρας του, που αδυνατούσε να το βοηθήσει γιατί δεν ήξερε μπάνιο. 

Η τοπική κοινωνία στην Κεφαλονιά έχει σοκαριστεί από το τραγικό συμβάν, όταν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για το παιδάκι, το οποίο έχασε τη ζωή του από πνιγμό σε ιδιωτική βίλα, στην οποία εργάζονταν οι γονείς του, το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Μαΐου και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι μετανάστες από τη Σρι Λάνκα είχαν έρθει στη χώρα μας για να εργαστούν και δούλευαν στον τομέα της καθαριότητας σε πολυτελή δωμάτια. Ενώ εκτελούσαν εργασίες, είχαν μαζί τους και το αγοράκι, το οποίο κάποια στιγμή πήγε να παίξει προς την πισίνα, με συνέπεια να πέσει στο νερό.

Δυστυχώς, ο πατέρας του δεν ήταν κοντά για να το βοηθήσει και η μητέρα του, η οποία ήταν παρούσα, δεν ήξερε να κολυμπάει. Αναγκάστηκε να δει το παιδί της να ξεψυχά, καθώς μέχρι να έρθει ο σύζυγός της, που άκουσε εν τέλει τα ουρλιαχτά και τις εκκλήσεις για βοήθεια, το μικρό παιδί είχε καταλήξει.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν επί τόπου και προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί, αλλά κι εν συνεχεία των γιατρών στο νοσοκομείο του Αργοστολίου όπου διακομίστηκε το αγοράκι, το παιδί δεν επανήλθε, βυθίζοντας στο πένθος όλο το νησί.

Συνελήφθησαν οι γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Οι τραγικοί γονείς συνελήφθησαν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σε ό,τι αφορά στο παιδάκι, η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.