Μια περίεργη καταγγελία τουρίστριας στην Κέρκυρα ερευνούν οι αρχές, που ειδοποιήθηκαν  μέσω του 112 ότι έπεσε θύμα βιασμού από υπάλληλο ξενοδοχείου στο σπίτι του. 

Συγκεκριμένα η  21χρονη αλλοδαπή τουρίστρια κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές της Κέρκυρας ότι ένας 23χρονος εργαζόμενος σε ξενοδοχείο τη βίασε. Η Αστυνομία αναζητεί έναν αλβανικής καταγωγής νεαρό άνδρα, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό.

Ο 23χρονος εργάζεται ως μπάρμαν στον χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου όπου διαμένει η 21χρονη με φίλες της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μιλούσαν μέσω Instagram και της πρότεινε να τη συναντήσει εκτός ξενοδοχείου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Η κοπέλα υποστηρίζει ότι πείστηκε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να ετοιμαστεί και να πάνε για ποτό. Τότε, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, της επιτέθηκε σεξουαλικά, εκείνη τον απώθησε, όμως εκείνος επέμεινε και τελικά φέρεται να τη βίασε.

Ακολούθως, η κοπέλα έφυγε από το σπίτι του 23χρονου, πήγε στις φίλες της, τους είπε τι είχε συμβεί και κάλεσαν το 112 για να καταγγείλουν το συμβάν. Ο 23χρονος δεν εντοπίστηκε εντός αυτοφώρου και οι Αρχές τον αναζητούν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 21χρονη δεν εντόπισε σημάδια βίας στο σώμα της.