Τα πιο σύγχρονα μέσα και προϊόντα στον τομέα της υγείας και της ευεξίας βρίσκονται πλέον στη διάθεση των πολιτών της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας μέσα από τα δύο πρώτα καταστήματα Medisana και Homedics σε συνεργασία με το Υγεία Market.

Είναι τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, που κάνουν την ζωή των πολιτών καλύτερη, ενισχύουν σημαντικά τα προγράμματα ιατρικών θεραπειών, βελτιώνουν τον οργανισμό και συμβάλλουν στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων, που σχετίζονται με την κίνηση και την ευεξία των ανθρώπων.

Οι εταιρίες Medisana και Ηomedics θεωρούνται από τις πιο προηγμένες σε τεχνολογικό – επιστημονικό επίπεδο σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα τους πλέον θα βρίσκονται στα καταστήματα ΥΓΕΙΑ MARKET στην οδό Β. Όλγας και στο Εμπορικό κέντρο “Μακεδονία”.

Το ιστορικό των εισαγωγών των εν λόγω προϊόντων και των εταιριών έχει την εξής διαδρομή:

Το 1970 ιδρύθηκε η εταιρία Berson S.A. με στόχο να συνεχίσει και να εξελίξει την ήδη υπάρχουσα οικογενειακή δραστηριότητα. Μετά την επιτυχία της πρώτης, το 1982 ιδρύεται μία δεύτερη εταιρία, με το όνομα Οικιακός Εξοπλισμός ΑΕΒΕ. Η εταιρία αυτή έχει αναπτύξει δραστηριότητα στον τομέα της χονδρικής πώλησης με αποκλειστικές εισαγωγές όπως είναι και αυτές των εταιριών Medisana και Homedics.

Η συνεργασία των εταιριών εισαγωγής με την Medisana και Homedics έχει κλείσει ήδη 15 χρόνια με αποκλειστικούς κωδικούς και με συμμετοχή σε εκατοντάδες εκθέσεις και stand σε εμπορικά κέντρα. Τώρα αναπτύσσεται περαιτέρω και με τα ΥΓΕΙΑ MARKET και τα προϊόντα έρχονται πιο κοντά στους καταναλωτές.

Η εκδήλωση της Παρασκευής 1ης Μαρτίου

Σε μια σημαντική εκδήλωση – ημερίδα, που οργανώνεται την Παρασκευή 1η Μαρτίου, ώρα 18.00 στο κινηματοθέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ σφραγίζεται το ξεκίνημα ενός νέου Projekt των νέων καταστημάτων Μedisana και Ηomedis που ξεκινούν από την Θεσσαλονίκη με το ΥΓΕΙΑ MARKET.

Είναι μια ημερίδα παρουσίασης των προϊόντων υγείας και ευεξίας, με αναλυτικές επεξηγήσεις για την χρησιμότητά τους και τον τρόπο χρήσης μέσα από βίντεο και ομιλίες, ενώ θα λειτουργήσει και μια μικρή έκθεση με αντιπροσωπευτικά είδη και προσφορές για τους επισκέπτες.

Εκ μέρους των εταιρειών εισαγωγής ο κ. Λάκης Σαραφίδης ευχαριστεί την διοίκηση της BERSON AEBE και όλα τα στελεχη της για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την ευκαιρία που μας δίνεται να ξεκινήσουμε μαζί ένα νέο ξεκίνημα με την σκέψη μας ότι ταυτόχρονα με τις δραστηριότητές μας συνεχίζουμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο προϊόντα, που κάνουν την ζωή του καλύτερη

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των ΥΓΕΙΑ MARKET Πάνος Καρδαράς λειτουργεί ήδη το πρώτο κατάστημα επί της Β. Όλγας, ενώ ετοιμάστηκε αυτές τις μέρες και το κατάστημα στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία με συμβόλαιο τριών ετών από την 1η Μαρτίου.