Επισκέψεις σε δημόσιους χώρους και παρουσίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις πραγματοποιεί στις ΗΠΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο Μπρούκλιν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη αλλά και το Λύκειο του Αγίου Δημητρίου, όπου ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε για πρώτη φορά με τη βέρα στο δεξί του χέρι.

Λίγες ώρες μετά τον γάμο του ζευγαριού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό, καθώς περπατούσε στους δρόμους και έκανε επισκέψεις σε σημεία της Νέας Υόρκη.

Σε αυτές τις πρώτες φωτογραφίες, μάλιστα, διακρίνεται με ευκολία πως ο Στέφανος Κασσελάκης φοράει την βέρα του στο δεξί του χέρι. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές οι εικόνες προέρχονται από μια εκ των πρώτων εξόδων που είχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγος του πια, Τάιλερ Μακμπέθ.

Σε κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης

Σήμερα, Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης, στην αίθουσα του Κέφαλου, στην Αστόρια (20-41 Steinway St, Long Island City, NY).

Στην εκδήλωση αυτή, ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής, ενώ αναμένεται σημαντική παρουσία ομογενών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Υόρκη και γειτονικές πολιτείες, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να είναι παρόντες, προκειμένου να τον ακούσουν.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης δρ. Νικόλαος Αλεξίου δήλωσε σχετικά:

«Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον. Έχουμε δείγματα γραφής από πολύ νωρίς, από την πρώτη στιγμή που ήρθε. Πολύς κόσμος αναζήτησε να βρεθεί μαζί και έτσι αποφασίστηκε αυτή η ανοικτή συνάντηση με τον κόσμο, στον Κέφαλο, το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα.

Επειδή είχα την ευκαιρία σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις να δω αρκετό κόσμο, άπαντες εξέφρασαν την επιθυμία να συναντήσουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πάει καλά η εκδήλωση, ο περισσότερος χρόνος είναι αφιερωμένος για να μάθει περισσότερα για την Ομογένεια. Θέλει να ακούσει τα αιτήματα των Ελλήνων της Διασποράς, έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ο ίδιος για το θέμα αυτό»

Ο κ. Αλεξίου  διευκρίνισε πως, επί του παρόντος, είναι αμφίβολο εάν ο κ. Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει κάποια επίσκεψη στον χώρο του Hellenic American Project, με δεδομένο ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα για το συνέδριο του Economist.

Τέλος, αύριο,  Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να έχει συνάντηση με δημοσιογράφους των ομογενειακών ΜΜΕ και ανταποκριτές για την καθιερωμένη ενημέρωση σχετικά με τη δραστηριότητά του στις ΗΠΑ.

Προς ώρας, τέλος, άγνωστο παραμένει ακόμα το πότε ακριβώς θα επανέλθει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πίσω στην Ελλάδα. (Φωτό: Newsit)