Ανορθογραφίες, τερατώδεις απόψεις, ανοησίες και συρραφές συνωμοσιολογικών κειμένων από ανεύθυνες πηγές και από ιστοσελίδες του τύπου triklopodia, κατακλύζουν το διαδίκτυο σε μια προσπάθεια να πεισθούν κάποιοι αφελείς ώστε να μην εμβολιαστούν.

Με παρερμηνεία άρθρων του συντάγματος και διεθνών συμβάσεων προσπαθούν να συγκροτήσουν και άποψη με νομική βάση για να φανούν πειστικοί, ενώ καταφέρονται εναντίον της κυβέρνησης, που την αποκαλούν “κατοχική” και προαναγγέλλουν νέες συγκεντρώσεις, σαν αυτή του Σαββάτου στο Λευκό Πύργο.

Ουσιαστικά οι θέσεις τους δεν αντέχουν σε οποιαδήποτε λογική και επιστημονική κριτική, αλλά στην πραγματικότητα κάνουν ζημιά στο κοινωνικό σύνολο, διασπείροντας ψευδείς πληροφορίες, που κάνουν τον κόσμο να μην εμβολιάζεται και ως εκ τούτου προκαλούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Και εδώ τίθεται το ζήτημα από πολλούς πολίτες, που ρωτούν αν θα πρέπει κάποιος να μαζέψει όλους αυτούς τους προπαγανδιστές των συνωμοσιολογικών σεναρίων, που επηρεάζουν τον κόσμο και δεν υπάρχει δυνατότητα να κτιστεί το τείχος της ανοσίας.

Αποσπάσματα από κείμενα και αναρτήσεις

Ιδού ένα απόσπασμα από την ιστοσελίδα triklopodia για το ποιον του εμφανιζόμενου ως Ναυάρχου Αντώνιου Παπαντωνίου, ο οποίος παρουσιάζεται ως “συγκεντρωσιάρχης” διαδηλώσεων και ομιλητής σε αυτές, καλώντας μάλιστα τον κόσμο μέσω υποστηρικτών του, να ταξιδεύει με μισθωμένα λεωφορεία σε διάφορες πόλεις της χώρας.

“Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Κ.Α. ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο: Ο κ. Αντώνης Παπαντωνίου Υποναύαρχος Λιμενικού Σώματος (ε. α.) Νομικός, σε μια σαφέστατη, κατανοητή και τεκμηριωμένη νομική παρουσίαση, των εγκληματικων ενεργειών της κατοχικης κυβερνησης, και βεβαίως των εγκλημάτων εκβιασμου και βίας, των Αστυνομικών αρχών, οι οποίοι όπως πάνε, θα μπλέξουν άσχημα.

Ας τον ακούσουν, γιατί άγνοια νόμου δεν αναγνωρίζεται.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΄Ολοι αυτοί έχουν ήδη μπλέξει εντελώς και Θεσμικά, τουλάχιστον όσο με αφορά και στο μέτρο που θα έχω ευθύνη, αν μου ζητηθεί να έχω, μετά.

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΔΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΚΑΤΑΣΤΑΘΕΊ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΑΙΡΕΤΩΝ Η ΚΛΗΡΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!!

Ανάρτηση: Ο ιός δεν αποτελεί «ιδιαίτερο Εγκληματία»

Σε ‘ενα σημείο ανάρτησής του στο F. B. ο υποναύαρχος Λιμενικού αναφέρει:

“Τώρα πιά φθάνοντας στο έσχατο σημείο της βαρβαρότητας, με αφορμή το φόβο του Θανάτου που έσπειραν στους Λαούς τα Τέρατα των διαφόρων «ΛΕΣΧΩΝ» με αφορμή έναν ΙΟ που υπάρχει ανά τους Αιώνες και που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί έναν «ιδιαίτερο Εγκληματία», και μάλιστα αν τον συγκρίνουμε με πληθώρα άλλων ασθενειών έχει τα ηπιότερα αποτελέσματα, επιχειρείται η εξόντωση ΟΛΩΝ των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,που άλλωστε αυτός είναι και ο τελικός ΣΤΟΧΟΣ!…”

Άλλη ανάρτηση από υποστηρικτή του ναυάρχου…

(όπως ακριβώς έχει καταχωρηθεί):

“Τρομοκρατιστε τα κοπροσκυλα
Βημα πισω
Ενας στο κρατητηριο
Και οι υπολοιποι απ εξω για συμπαρασταση
Θα επικαλεστουν την αλλεργικη ρινητιδα ως κυμα Δ
Παπαρια με ριγανη
Εμεις επιλεγουμε
το που
το πως
και το ποτε
Ακυρωστε τους
μη φοβαστε να ζησετε σαν ανθρωποι σαν ελληνες
Ο ελληνας σαιτευει και τον θεο
Αμα του στερησει το δικιο και την ελευθερια του
Για αρχη
παθητικη αντισταση μεχρι να γεμισουν τα κελια..”