Μέσα σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με πλήθος προσκεκλημένων παντρεύτηκαν ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και  η Νίνα Φλορ με θρησκευτικό γάμο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Ελβετή σύντροφός του, μετά τον πολιτικό γάμο τους, ένωσαν τις ζωές τους στη Μητρόπολη  χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Από νωρίς το μεσημέρι πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται περιμετρικά της Μητρόπολης Αθηνών, για να δει από κοντά το ζευγάρι, αλλά και τους προσκεκλημένους τους.

Ο Φίλιππος έφτασε στη Μητρόπολη συνοδευόμενος από την μητέρα του Άννα Μαρία. Η νύφη, ήταν ιδιαίτερα στιλάτη νύφη με νυφικό και τιάρα της Άννας -Μαρίας

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Στον ναό βρέθηκαν και τα αδέρφια του γαμπρού και συγκεκριμένα ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ με τη Τατιάνα Μπλάτνικ, η Άννα-Μαρία με την οικογένειά της και η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ.

Στη Μητρόπολη βρέθηκαν επίσης και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, αλλά και η πριγκίπισσα Αικατερίνη, , οι δυο αδελφές του τέως βασιλιά. Η Ειρήνη έζησε για χρόνια στην Ισπανία, στο πλευρό της βασίλισσας αδελφής της. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα

Η νύφη, Νίνα Φλορ, κατέφθασε στη Μητρόπολη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό, σε πριγκιπικό στυλ, με κομψό ντεκολτέ, ενώ την εμφάνισή της συμπλήρωνε μία εντυπωσιακή τιάρα της Άννας -Μαρίας. Το νυφικό της Φλορ ήταν μια δημιουργία του κορυφαίου οίκου μόδας Chanel.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών ήταν ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα.