Η μοίρα χτύπησε για δεύτερη φορά την οικογένεια Ρόκκου στη Λήμνο, σε παραλία της οποίας εντοπίστηκε νεκρός γύρω στις 23:00 του Σαββάτου (30/12), ο αδελφός του ερμηνευτή και συνθέτη Στέλιου Ρόκκου, Νίκος, ο οποίος αγνοούνταν από νωρίς το απόγευμα.

Η σορός του 50χρονου εντοπίστηκε στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος, στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά της Λήμνου, όπου είχε πάει για ψάρεμα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα LimnosReport.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Ρόκκος, που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα, έφυγε το πρωί της προπαραμονής της Πρωτοχρονιάς για την παραλία. Καθώς δεν έδωσε σημεία ζωής για πολλές ώρες, αυτό έκανε τους δικούς του ανθρώπους να κινητοποιηθούν και να καλέσουν το Λιμεναρχείο.

Άνδρες του Λιμενικού Σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για να συμμετάσχουν στην έρευνα.

Δυστυχώς, ο 50χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ο Στέλιος είχε χάσει και τον άλλο του αδελφό, το 2021

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε το κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος, τονίζοντας ότι αυτή τη δύσκολη στιγμή, είναι όλοι δίπλα του.

Ο Στέλιος Ρόκκος τον Ιούνιο του 2021 έχασε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς και τον αδερφό του, Κώστα. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και την τοπική κοινωνία.

Ο Κώστας Ρόκκος, που επίσης «έφυγε» σε ηλικία 50 ετών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός από τις επιχειρήσεις που διατηρούσε στην περιοχή.

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει ακόμα μια αδερφή, την Αγγελική.