Ξεκίνησε ως ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αλλά κατέληξε σε τραγωδία το απόγευμα στη Γλυφάδα, όπου ένας άνδρας αυτοκτόνησε αφού ξυλοκόπησε τη σύντροφό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 στη Γλυφάδα, όταν σε είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Ικαρίας ο 29χρονος δράστης χτύπησε τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περαστικοί, βλέποντας τα όσα εκτυλίσσονταν, άρχισαν να φωνάζουν «βοήθεια, βοήθεια, τη σκοτώνει!». Κάποιος ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ο άνδρας ανέβηκε σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύντροφός του είπε στους αστυνομικούς ότι έχει πάρει ναρκωτικά χάπια και, όταν το κάνει, εκφράζει την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή να εισέλθουν οι Αρχές στο σπίτι. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν νεκρό τον δράστη, ο οποίος φαίνεται πως αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ληστείας και ναρκωτικών, ενώ το όχημά του είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη.