Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε εναντίον του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι Αρχές προχώρησαν στην κίνηση αυτή, έχοντας στην διάθεση τους περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της Αναστάζια και την εμπλοκή του 32χρονου Μπαγκαλντεσιανού σε αυτήν.

Όπως έγινε γνωστό, στη διάθεση των αστυνομικών βρέθηκε ένα νέο βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ο 32χρονος και η 27χρονη κοπέλα από την Πολωνία βγαίνουν από το σπίτι πριν από το έγκλημα.

Συνεκτιμώντας όλα τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αναμένεται να ενισχύσουν την δικογραφία και να ασκηθούν και συμπληρωματικές διώξεις σε βάρος του32χρονου βασικού υπόπτου από το Μπαγκλαντές.

Προηγήθηκε η παράδοση του προανακριτικού υλικού που είχε στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία και αφορά την δεύτερη φάση της έρευνας. Όπως αναμένεται, θα ενωθούν οι δύο φάσεις της προανάκρισης: η πρώτη που αφορούσε την αρπαγή και η δεύτερη για την ανθρωποκτονία και στη συνέχεια η υπόθεση θα βρίσκεται πλήρης στα χέρια τακτικού ανακριτή.

Η αστυνομία εκτιμά ότι το σημείο που βρέθηκε η Αναστάζια ήταν και αυτό που έγινε η δολοφονία της. Στο συμπέρασμα αυτό, οδηγεί και μαρτυρία γυναίκας που λέει πως ο 32χρονος έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 11 λεπτά.

Σημειώνεται ότι το DNA και οι ιστολογικές αναλύσεις αναμένεται να αποκαλύψουν με αδιάσειστα στοιχεία τον δολοφόνο της άτυχης Αναστάζια, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον τεκμήρια, που θα “δέσουν” την υπόθεση.

Στο επίκεντρο των ερευνών είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα, αλλά και το πώς η σορός της βρέθηκε σε σημείο το οποίο είχε ερευνηθεί κατ’ επανάληψη τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί τίποτα.