Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, επελέγη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Μαρίνα Σάττι, μετά την είδηση ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Στούντιο 4» λέγοντας ότι «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου», αφού αυτή ήταν η τρίτη φορά που της έγινε σχετική πρόταση.

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν έχει άγχος αναφορικά με τον διαγωνισμό, ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στη μητέρα της.

Μαρίνα Σάττι: Νιώθω και εγώ πιο σίγουρη με τον εαυτό μου

Μετά την ανακοίνωση της είδησης από την εκπομπή «Στούντιο 4», η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στον «αέρα» και δήλωσε: «Λοιπόν, είναι κάτι που το συζητάμε εδώ και κάποια χρόνια. Σίγουρα ο προηγούμενος καιρός δεν ήταν για να συμβεί. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Νιώθω και εγώ πιο σίγουρη με τον εαυτό μου, έχω κάνει τα πράγματα που θέλω, έχω μάθει κάποια βασικά πράγματα γιατί δεν ήξερα τίποτα. Το να βγάζω τραγούδια, να έχω ομάδα, να έχω συνεργάτες».

«Μου έχει ξαναγίνει πρόταση. Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που το συζητήσαμε. Δεν ξέρω τι άλλαξε, σκέφτηκα ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν κάποια στιγμή. Νιώθω ότι μπορώ να το διαχειριστώ, δεν έχω άγχος, περιέργως. Φαντάζομαι ότι είναι όπως τα ταξίδια που κάνουμε, που πάμε και παίζουμε στα φεστιβάλ, γνωρίζουμε άλλους μουσικούς από άλλες χώρες. Έτσι το φαντάζομαι. Ανυπομονώ», συνέχισε η ίδια.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τα ευχάριστα νέα: «Στη μαμά μου δεν το έχω πει. Τώρα θα το μάθει, πάλι θα μου πει ότι τα μαθαίνει όλα τελευταία. Στον αδερφό μου το έχω πει εδώ και λίγο καιρό. Και στον δάσκαλο τραγουδιού. Αυτές τις μέρες που το σκέφτομαι, καταλαβαίνω ότι είναι ένα ωραίο κίνητρο για να κάτσω να ασχοληθώ».

«Δεν υπάρχει τραγούδι. Έχουμε διάφορες ιδέες, έχω και εγώ κάποια δικά μου. Αλλά επειδή είναι ωραίο να υπάρχει διάλογος… Η ΕΡΤ έχει κάνει μια ανακοίνωση ότι για τη φετινή Eurovision μπορούν οι παραγωγοί να στείλουν τις προτάσεις τους», είπε ακόμη η ίδια αναφορικά με τη συμμετοχή της στη Eurovision.