Άλλοι δύο νεκροί έξω από την Κατερίνη σε σύγκρουση Ι.Χ. με τουριστικό λεωφορείο.-

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από εμπορική αμαξοστοιχία γύρω στις 11:30 το πρωί στην οδό Μοναστηρίου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν ανακοινώθηκαν από τις αρχές, έφτασε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Τόσο κατά τον απεγκλωβισμό του όσο και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τού έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση καθώς είχε υποστεί ανακοπή. Παρά τις προσπάθειες, ωστόσο, και των γιατρών του νοσοκομείου, δεν ανένηψε και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές της Μοναστηρίου, στη διασταύρωση κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οδηγών η μοτοσικλέτα δεν σταμάτησε στη διασταύρωση, καθώς ο οδηγός της νόμιζε ότι θα προλάβαινε να περάσει, αλλά δεν τα κατάφερε και παρασύρθηκε από την εμπορική αμαξοστοιχία.

Δύο νεκροί στην Κατερίνη – Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Νεκροί είναι τελικά οι δύο επιβάτες του Ι.Χ. αυτοκινήτου που συγκρούστηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι με τουριστικό λεωφορείο, στη δυτική παράπλευρο της ΠΑΘΕ, λίγο έξω από την Κατερίνη, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Πρόκειται για τον οδηγό, ηλικίας 71 ετών και τον 64χρονο συνοδηγό. Το δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με το Ι.Χ. και το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός, να συγκρούονται μετωπικά.