Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ελλάδας, και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού & Ναυτιλίας έδωσαν το παρόν στη 85η ΔΕΘ με ειδική συμμετοχή καθώς και με περίπτυρα των μελών τους προκειμένου να ενισχυθεί  η εκπροσώπηση του επιχειρηματικού κόσμου και να προωθούν ευρύτερες συνέργειες προς το κοινό όφελος.

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Μανδρίνος και Παναγιώτης Καρδαράς αντίστοιχα, υποδέχτηκαν στο περίπτερό τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, όπου με πολύ θετική και παραγωγική διάθεση, συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας.

Επίσης μεταξύ των άλλων υποδέχθηκαν τους Γιώργο Στεργίου Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, Άκη Μπάφα Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων ΝΔ, Ιωάννη Ρουκά, Περιφερειακό Συντονιστή Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας & Ηπείρου ΝΔ. και Μάριο Δράμαλης μέλος του ΔΣ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Παράλληλα, μαζί με τον Τομεάρχη Νεανικής Επιχειρηματικότητας του ΣΕΕ, Αλέξανδρο. Μανδρίνο οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο με τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Άγγελο Χαριστέα και να επισημάνουν την αναγκαιότητα ενίσχυσης της νέας γενιάς, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα της τοπικής ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδας Ιωάννης Μανδρίνος δήλωσε σχετικά:

“Η συμμετοχή μας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με τον πιο ευχάριστο τρόπο, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουμε με σημαίνοντα πρόσωπα του τόπου μας χαρτογραφώντας μελλοντικές συνεργατικές δράσεις και πρωτοβουλίες. Η προώθηση των αιτημάτων και συμφερόντων των μελών μας, αποτελεί πάντα βασική προτεραιότητά μας”.
Επίσης ο αντιπρόεδρος Πάνος Καρδαράς ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τα στελέχη της ΔΕΘ για την άψογη συνεργασία και τόνισε:
“Η ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, τόσο για την εθνική όσο και για την τοπική επιχειρηματικότητα. Τιμώμενη χώρα για φέτος ήταν η Ελλάδα και ήμασταν όλοι παρόντες, για να συμβάλουμε στην οικονομική και κοινωνική συνοχή του τόπους μας”.
Στο πλαίσιο της ΔΕΘ έγιναν συναντήσεις με πολλούς φορείς της Ελλάδος αλλά και με Προξένους”.