Πυρ εναντίον θαμώνων άνοιξε με πιστόλι ένας άγνωστος άνδρας στις 7:00 το πρωί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, στην οδό Ιάκχου με τρεις άνδρες να τραυματίζονται. Μάλιστα ο ένας φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, καθώς σφαίρα τον χτύπησε στο μάγουλο.

Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Πρόκειται για δύο αδέρφια και ένα φίλο τους. Τα δύο αδέρφια είναι ηλικίας 28 και 33 ετών, ενώ ο φίλος τους, ο οποίος φέρεται ως σοβαρά τραυματισμένος είναι 28 ετών.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά ένα μαύρο τζιπ, καθώς το συγκεκριμένο όχημα έφτασε στο σημείο, ο δράστης κατέβηκε και άρχισε να πυροβόλησε επτά φορές με 9αρι πιστόλι προς την πλευρά του κλαμπ τραυματίζοντας τα τρία άτομα.
Στο σημείο έχουν εντοπιστεί τέσσερις κάλυκες ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Από την Κρήτη στην Αθήνα για μπάτσελορ πάρτι

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις τραυματίες είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για μπάτσελορ πάρτι. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν τα θύματα είχαν σχέση με το περιστατικό ή αν ήταν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Η πρώτη εκτίμηση ήταν πως πιθανός στόχος των δραστών ήταν το κλαμπ και όχι οι τρεις άνδρες, οι οποίοι είχαν βγει από άλλα νυχτερινό κέντρο και την ώρα των πυροβολισμών έμπαιναν στο κλαμπ που έγινε στόχος των αγνώστων.

Ωστόσο υπάρχει και η πληροφορία, η οποία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με τον πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο δράστης κατέβηκε από το μαύρο τζιπ διαπληκτίστηκε με τα θύματα και στη συνέχεια πυροβόλησε.

Σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται δράστης και θύματα να είχαν προηγούμενα ή να είχε συμβεί κάτι ανάμεσά τους σε κάποιο από τα προηγούμενα νυχτερινά κέντρα που είχαν επισκεφθεί τα τρία άτομα από την Κρήτη.