Σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση λεμφώματος από το στομάχι υποβλήθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύτηκαν στο “ΒΗΜΑ”, αλλά και με έμμεση επιβεβαίωση από τον ίδιο τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, που έκανε ανάρτηση στο twitter.

 

Επίσης στην κατάσταση της υγείας του Πάνου Καμμένου αναφέρθηκε από την τηλεόραση ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με το περιβάλλον του προέδρου των ΑΝΕΛ. Η χειρουργική επέμβαση στο στομάχι έγινε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε από την τηλεοπτική εκπομπή «Happy Day» ο Δήμος Βερύκιος, προσθέτοντας ότι «ο κ. Καμένος υποβλήθηκε σε βαριά εγχείρηση στομάχου» χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στενός συνεργάτης του κ. Καμμένου επιβεβαίωσε την πληροφορία, αλλά έκανε λόγο για «μικροεπέμβαση στο στομάχι». Όπως έγραψε το ΒΗΜΑ η εγχείρηση έγινε για να του αφαιρεθεί λέμφωμα από το στομάχι. Ο πρώην υπουργός δεν φαίνεται να διατρέχει κάποιο κίνδυνο και αναρρώνει.

Πάντως, ο κ. Καμμένος επιβεβαίωσε την είδηση – εμμέσως πλην σαφώς – μέσα από το twitter καθώς επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Νίκου Κοτζιά γράφοντας ότι μόλις αναρρώσει θα αποκαλύψει τα βαριά του εγκλήματα, αποκαλώντας τον «προδότη Πήλιο Γούση» και ότι θα τον οδηγήσει στη φυλακή.

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά», έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.