Το Fame Story, η διάσημη τηλεοπτική μουσική Ακαδημία κάνει σήμερα (30/09) τη μεγάλη της πρεμιέρα…

Το Fame Story, η διάσημη τηλεοπτική μουσική Ακαδημία κάνει σήμερα (30/09) τη μεγάλη της πρεμιέρα με το πρώτο Live στο STAR.

Με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη η διασκέδαση και η διαδραστικότητα θεωρούνται πλέον δεδομένες σε όλα τα επεισόδια του Fame Story Academy τα οποία θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη «Φάρμα» και το Fame Story Live κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Απόψε (30/09) 18 σπουδαστές θα συστηθούν για πρώτη φορά στο κοινό και την κριτική επιτροπή, δηλαδή τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light.Η θετική ψήφος του κοινού θα χαρίσει σε έναν υποψήφιο ασυλία, ενώ οι κριτές του show θα επιλέξουν τους δύο σπουδαστές, με την πιο αδύναμη επίδοση, οι οποίοι δεν θα καταφέρουν να μπουν στην Ακαδημία του Fame Story με αποτέλεσμα να είναι τελικά 16 εκείνοι που θα περάσουν τις πόρτες της μουσικής σχολής.

Δεκαέξι σπουδαστές με όνειρα, φιλοδοξίες, ταλέντο και στόχο να καταφέρουν να ανταποκριθούν στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσουν στα εβδομαδιαία Live και να πάρουν την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό για να κερδίσουν ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το σπουδαίο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Από το πρώτο Live, τρεις σπουδαστές θα είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση για το επόμενο Fame Story Live, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 21:00 και το ποιοι θα είναι αυτοί, θα φανερωθεί στο επεισόδιο της Δευτέρας (02/10).

 

Απόλυτος στόχος;

Η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών με μια εκπαίδευση εμπλουτισμένη με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν το πολυπόθητο star quality.

 

Ξεκινάει!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθαρίζει το αν θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα του «Fame Story».Το άρθρο Fame Story: Σήμερα (30/9) η πρεμιέρα-Τι ώρα ξεκινά (vids) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.