Το «Fame Story» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά από  17 χρόνια, ξυπνώντας μνήμες από τους…

Το «Fame Story» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά από  17 χρόνια, ξυπνώντας μνήμες από τους τέσσερις παλιότερους κύκλους, μέσω των οποίων και μας συστήθηκαν καλλιτέχνες, οι οποίοι μας απασχολούν μέχρι και σήμερα, με ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα.

Ο πρώτος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2002, αποτελώντας από τα πρώτα μουσικά ριάλιτι της τηλεόρασης. Οι επικές στιγμές ήταν πολλές, με καυγάδες, οικειοθελείς αποχωρήσεις και ευτράπελα, ωστόσο γνωρίσαμε πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Νίνο, ο Θάνος Πετρέλης, ο Κώστας Καραφώτης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Μίχας, η Ραλλία Χρηστίδου, η Μάρω Λύτρα, ο Γιώργος Λιανός, οι οποίοι μπορεί να μη νίκησαν, όμως μας απασχολούν ακόμη και η μετέπειτα πορεία τους ήταν μεγαλύτερη από αυτή κάποιων εκ των νικητών.

Ποιοι ήταν όμως οι τέσσερις νικητές και τι κάνουν σήμερα;

Νότης Χριστοδούλου

Πρόκειται για τον πρώτο νικητή του ριάλιτι στην Ελλάδα που επικράτησε του Γρηγόρη Πετράκου στον τελικό. Κυκλοφόρησε τον δίσκο «Φανατικά», με κάποια από τα τραγούδια , όπως το «Έρωτας Είναι» και το «Κι όλο χάλαγε το αμάξι», να ακο΄θυγονται και σήμερα. Ωστόσο, επέλεξε να εγκαταλείψει τη μουσική και το τραγούδι οριστικά.

Στη συνέχεια, συμμετείχε σε κάποια πάνελ εκπομπής και μετά το «Δέστε τους» αποχώρησε από την τηλεόραση και ασχολήθηκε με το επάγγελμά του, το art disign και τη σκηνογραφία.

Δείτε τον σήμερα:

 

Καλομοίρα

Η Καλομοίρα είναι από τους τέσσερις νικητές, η πιο γνωστή στο ευρύ κοινό. Επικράτησε της Ραλλίας Χρηστίδου στον τελικό, καθώς κατάφερε να μπει στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη στιγμή.

Μετά το παιχνίδι κυκλοφόρησε δυο μεγάλους δίσκους «Καλομοίρα« (2004) και «Παίζεις» (2005), από τους οποίους και προέκυψαν επιτυχίες, όπως «Νομίζεις», «Παίζεις» και «Εγώ είμαι η Καλομοίρα».

Στη συνέχεια, μας εκπροσώπησε στην Eurovision το 2008 με το «Secret Combination», κατακτώντας την τρίτη θέση.

Έπειτα και ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της αποχώρησε οικειοθελώς από τα μουσικά δρώμενα, καθώς όπως δήλωσε ένιωθε πως «χάνει τον εαυτό» της και επέστρεψε στην Αμερική, ποτέ όμως δεν εγκατέλειψε την Ελλάδα και συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις, κυκλοφορώντας κάποια τραγούδια περιστασιακά και σε διάφορες εκπομπές.

Δείτε τη σήμερα:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @itskalomira

Περικλής Στεργιανούδης

Ίσως ο λιγότερο γνωστός από τους τέσσερις νικητές του «Fame Story», επικράτησε του Γιώργου Λιανού στον τελικό. Είχε βγει πολλές φορές προτεινόμενος, ωστόσο κριτές και κοινό τον κρατούσαν επίμονα στο παιχνίδι και τελικά νίκησε, χωρίς όμως να σημειώσει κάποια πορεία στη συνέχεια.

Κυκλοφόρησε τον δίσκο «ΠΕΡΙπλανήσεις» από τον οποίο και ξεχώρισε το ντουέτο με την Ειρήνη Μερκούρη «Μικρή Αρχόντισσα». Κυκλοφόρησε ακόμη έναν δίσκο το 2009 και στη συνέχεια έκανε κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό και έκτοτε απέχει από το τραγούδι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τον σήμερα:

 

Λεωνίδας Μπαλάφας

Στο τελευταίο «Fame Story» είχαμε τον πιο ανατρεπτικό νικητή, τον Λεωνίδα Μπαλάφα, για τον οποίο δύσκολα θα πίστευε κάποιος ότι βγήκε από μουσικό ριάλιτι, αφού η μουσική πορεία του είναι πολύ ιδιαίτερη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

O πρώτος του δίσκος με τίτλο «Ο Λεωνίδας και οι πότες» κυκλοφόρησε το 2007 και έκτοτε σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τραγούδια όπως «Πυροσβεστήρας», «Ταξίδι για να σε βρω», «Αμοργός» και πολλά ακόμη, συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα την επιτυχημένη πορεία του.

Δείτε τον σήμερα:

 

Το άρθρο Fame Story: Ποιοι ήταν και τι απέγιναν οι 4 νικητές του ριάλιτι μουσικής στον ΑΝΤ1! (pics, vids) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.