Μετά από μακρά ανάκριση, δύο άντρες ομολόγησαν πως δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.   Ο ένας δράστης είναι ελληνικής καταγωγής και ο άλλος αλβανικής και κατά πληροφορίες  αλληλοκατηγορούνται για το στυγερό έγκλημα.

 

Από χθες οι δυο άντρες είχαν κριθεί ως οι βασικοί ύποπτοι για το έγκλημα καθώς είχαν πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους και τελικά κρατήθηκαν και ανακρίθηκαν μέχρι να ομολογήσουν.   Σύμφωνα με πληροφορίες η φοιτήτρια δέχθηκε χτύπημα με αμβλύ αντικείμενο και στη συνέχεια οι δράστες την μετέφεραν με το βαν στην περιοχή της Λίνδου και την πέταξαν στα βράχια. Η άτυχη κοπέλα φαίνεται σε βίντεο να μπαίνει στο λευκό βαν που ανήκει στον έναν από τους δύο και αυτό ήταν το στοιχείο που οδήγησε στον εντοπισμό των δραστών.

Το κίνητρο φαίνεται πως ήταν σεξουαλικό.   Οι δύο δράστες φαίνεται πως χτύπησαν τη φοιτήτρια με σιδερένιο αντικείμενο επειδή αρνήθηκε σεξουαλική συνεύρεση μαζί τους, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ.   Σοκ προκαλεί η πληροφορία πως η φοιτήτρια ήταν ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στην θάλασσα για να καλύψουν τα ίχνη τους, καθώς ο ιατροδικαστικός έλεγχος δείχνει πως είχε νερό στα πνευμόνια της.

Οι δυο δολοφόνοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της.   Η μοιραία διαδρομή και τα ίχνη DNA σε σπίτι του ενός όπου πήγε η φοιτήτρια οδήγησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η 21χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή το πρωί της 28ης Νοεμβρίου στα βράχια στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που είχαν από την αρχή στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές του νησιού και το κεντρικό λιμεναρχείο της Ρόδου ο θάνατος ήταν δολοφονία.   Η ιατροδικαστική εξέταση έδειχνε ότι η άτυχη Ελένη δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Μάλιστα στο σώμα της υπήρχαν  κι άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.

 

ΠΗΓΗ: Lifo.gr