Ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα, που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη (16/8), στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών.

Συγκεκριμένα, όχημα στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια και είχε κατεύθυνση προς Σέρρες συγκρούστηκε με φορτηγό, που είχε βουλγαρικές πινακίδες με συνέπεια να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο γονείς, 49 και 45 ετών, από τη Ρουμανία.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν και τα δύο παιδιά της οικογένειας, 12 και 10 ετών. Από τις εικόνες και τα βίντεο φαίνεται ότι το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα από λαμαρίνες, χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα τραυματισμένα αγόρια στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου».

 Στο νοσοκομείο ο 12χρονος με σοβαρά τραύματα

Ο 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα νοσηλευθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ο 10χρονος αδελφός του τραυματίστηκε ελαφρύτερα και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά έχουν τις αισθήσεις τους και επικοινωνούν με το περιβάλλον.