Ο διαγωνισμός ομορφιάς επέστρεψε στην τηλεόραση με μία βράβευση, που προκαλεί συζητήσεις. Όλοι συμφώνησαν και έδωσαν το στέμμα στην 22χρονη Ιωάννα Μπέλλα.-

 

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Καλλιστεία 2018 Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ επέστρεψε φέρνοντας ενδιαφέρουσες στιγμές  και μια εκδίκηση καθώς η φιναλίστ της βραδιάς Ιωάννα Μπέλλα είναι το μοντέλο που είχαν απορρίψει (με αυστηρά τηλεοπτικά τρόπο για λίγη τηλεθέαση ακόμη), κριτές σε τηλεοπτικό σόου.

Η 22χρονη Ιωάννα Μπέλλα από τη Βέροια στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2018 σε μια βραδιά που μονοπώλησε το light Twitter. Η Μπέλλα που ήδη εργάζεται ως μοντέλο εργάζονταν στο παρελθόν ως make up artist της Άννας Βίσση και της Ελένης Φουρέιρα.

Κόρη βιομηχάνου κρέατος που έχει σφαγεία στη Βέροια και 200 κρεοπωλεία στη Βόρεια Ελλάδα η Μπέλλα που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με το βόλει, είναι η νέα εστεμμένη.

Τη βραδιά παρουσίασε η Νικολέττα Ράλλη, πρώην αναπληρωματική Μις Ελλάς.

Οι νικήτριες της βραδιάς

Ιωάννα Μπέλλα – STAR HELLAS 2018

Μαρία Λεπιδα – MISS HELLAS 2018

Αγγελική Μαυρομμάτη – MISS YOUNG 2018

Η Ιψάννα Μπέλλα είχε γίνει το “μαύρο πρόβατο” στο Next Top Model, αλλά στα καλλιστεία  “σάρωσε” τις διακρίσεις, όχι μόνο της κριτικής επιτροπής, αλλά και του ίδιου του τηλεοπτικού κοινού, που της έδωσε το δικό του, βραβείο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς και πριν ανακοινωθούν οι 10 φιναλίστ που θα διεκδικούσαν τους τρεις βασικούς τίτλους του διαγωνισμού ομορφιάς, η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη, η οποία σημειωτέον έχει περάσει επίσης από τα καλλιστεία και έχει αναδειχτεί αναπληρωματική Μις Ελλάς, ανακοίνωσε τρεις επιμέρους διακρίσεις.

Μία εξ αυτών αφορούσε στη βράβευση της διαγωνιζόμενης εκείνης που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό. Το αποτέλεσμα μάλλον δεν ήταν αναπάντεχο, αφού η Ιωάννα Μπέλλα είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά το πρώτο επεισόδιο του GNTM και όπως δείχνουν τα πράγματα, το τηλεοπτικό κοινό θέλησε να την επιβραβεύσει.

Την ίδια άποψη όμως με το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως μοιράστηκαν και όσοι βρέθηκαν στη θέση της κριτικής επιτροπής για την ανάδειξη τις Σταρ Ελλάς 2018, που αποφάσισαν πώς η 22χρονη από την Βέροια είναι ικανή και να κάνει πασαρέλα και να φορέσει το στέμμα και να βρεθεί σε έναν διεθνή διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Έτσι, έπειτα από μία μακριά τηλεοπτική βραδιά, σαν αυτές που μας έχουν συνηθίσει παρόμοια προγράμματα στο παρελθόν, η Νικολέτα Ράλλη ανακοίνωσε πώς Σταρ Ελλάς 2018 στέφεται – ντραμς και αγωνιώδης μουσική – η Ιωάννα Μπέλλα.

ΠΗΓΗ: news247.gr