Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι «περιπέτειες» του Γιάννη και της Υβόννης, στα νέα επεισόδια…

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι «περιπέτειες» του Γιάννη και της Υβόννης, στα νέα επεισόδια της 15λεπτης κωμικής σειράς «3ος όροφος» της ΕΡΤ1.

Ο Γιώργος εκμεταλλεύεται την απουσία του Γιάννη και επισκέπτεται στο σπίτι την Υβόννη. Της εξομολογείται πως τη βλέπει ερωτικά, ενώ εκείνη προσπαθεί ευγενικά να τον αποθαρρύνει.

Ο Γιάννης λέει «όχι» σε ό,τι του λέει η Υβόννη. Τσακώνονται και η κατάσταση ξεφεύγει, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να συζητούν και το ενδεχόμενο του διαζυγίου!

Ωστόσο, ένα «αναπάντεχο» γεγονός σηματοδοτεί και την εκεχειρία στο γάμο τους…

Τι θα γίνει στα επεισόδια της εβδομάδας (9-13/10).

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 24: «Η εξομολόγηση»

Ο Γιάννης φεύγει για να πάει στο φαρμακείο και έτσι ο Γιώργος βρίσκει ευκαιρία και επισκέπτεται την Υβόννη. Της εξομολογείται πως τη βλέπει ερωτικά, ενώ εκείνη προσπαθεί ευγενικά να τον αποθαρρύνει. Την οριστική λύση έρχεται να δώσει ο Γιάννης.

Guest: Στον ρόλο του Γιώργου, ο Γιάννης Μόρτζος.

Επεισόδιο 25: «3.000 δανεικά»

Η Μαρία, η κόρη του Γιάννη και της Υβόννης, έρχεται με τον φίλο της τον Αλέξανδρο για να ανακοινώσει στους γονείς της τα επαγγελματικά της σχέδια. Οι ίδιοι καλούνται να αποφασίσουν, αν θα συνεισφέρουν οικονομικά η όχι.

Guest: Στον ρόλο του Αλέξανδρου, ο Νίκος Ορέστης Χανιωτάκης.

Τρίτη 10 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 26: «Όχι σε όλα»

Ο Γιάννης λέει «όχι» σε ό,τι του λέει η Υβόννη. Σε ό,τι του προτείνει να φάνε, σε ό,τι του προτείνει να κάνουν, εκείνος απαντάει όχι. Θα της πει όμως τι θέλει και της λέει συνέχεια όχι;

Επεισόδιο 27: «Το γύρισμα που δεν έγινε»

Ο Γιάννης και η Υβόννη ετοιμάζονται για να πάνε σε ένα γύρισμα. Το γύρισμα, όμως, ακυρώνεται και εκείνοι μένουν στο σπίτι. Η Υβόννη μαγειρεύει για εκείνη και για το Γιάννη, ώστε να μετριασθεί η απογοήτευσή τους.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 28: «Ζαμπόν, μπέικον, μανιτάρια»

Ο Γιάννης τσακώνεται με την Υβόννη, επειδή του έφεραν λάθος πίτσα. Εκείνη θυμώνει μαζί του, ενώ ο Γιάννης σπάει ένα βάζο που νόμιζαν πως είναι ακριβό. Η κατάσταση ξεφεύγει και συζητούν ακόμη και το ενδεχόμενο του διαζυγίου.

Επεισόδιο 29: «Πανσέληνος»

Ο τσακωμός και η πρόταση για το διαζύγιο συνεχίζεται, μέχρι που χτυπάει το κουδούνι. Είναι ο διανομέας που ήρθε για να τους φέρει τις σωστές πίτσες. Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί και την εκεχειρία στον γάμο τους.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 30: «Άδραξε τη μέρα»

Η Υβόννη προσπαθεί να πείσει τον Γιάννη να ξεκινήσουν μαζί κάποια ασχολία. Εκείνος, όμως, θέλει απλά να κοιμηθεί. Η Υβόννη, ωστόσο, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Επεισόδιο 31: «Προεδρικό παρκάρισμα»

Ο Γιάννης έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του όπως να ‘ναι στο δρόμο, προκαλώντας ένα τρακάρισμα. Ο άλλος οδηγός αναζητεί μανιωδώς τον Γιάννη, όμως εκείνος κρύβεται για να διαφυλάξει την σωματική του ακεραιότητα.

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 32: «Τα σοκολατάκια»

Ο Γιάννης κρύβει τα σοκολατάκια που τρώει από την Υβόννη. Εκείνη θέλει να τον πείσει να ανοίξουν μία επιχείρηση και ο Γιάννης προσπαθεί, αφενός να την συνετίσει και αφετέρου να κρύψει επιτυχώς τα σοκολατάκια.

Επεισόδιο 33: «Σέλφι»

Ο Ανδρέας, ο γιος τους, έρχεται μεθυσμένος στο σπίτι του Γιάννη και της Υβόννης. Ο ίδιος έχει απολυθεί, επειδή έκανε ένα λάθος στο λογιστήριο, και η Αντωνία τον ψάχνει εναγωνίως. Ο Ανδρέας την αποφεύγει, καθώς φοβάται να της πει πως τον απέλυσαν.

«3ος όροφος», Καθημερινά με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1, στις 21:15.Το άρθρο «3ος όροφος»: Τι θα γίνει στα επεισόδια της εβδομάδας (9-13/10) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.