Θύμα βιασμού φέρεται να έχει πέσει μια 19χρονη κοπέλα στη Λαμία, χωρίς ωστόσο η ίδια να έχει καταφέρει να προσδιορίσει με λεπτομέρειες το πότε ακριβώς και τι συνέβη, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η 19χρονη, λίγο μετά τη 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας 13-05-2024 υπέβαλε μήνυση σε βάρος ενός 64χρονου και της 35χρονης συντρόφου του, με τη δικογραφία που σχηματίζεται να αφορά στα αδικήματα του βιασμού και της εκδικητικής πορνογραφίας.

Κατά την κατάθεση της φέρεται μεταξύ άλλων να υποστήριξε πως «στις 10-05-2024 ενημερώθηκα από φιλικό μου πρόσωπο ότι, απεικονίζομαι σε βίντεο». Το επίμαχο αυτό βίντεο φέρεται πως είχε η 35χρονη και στο οποίο έχει καταγράφει τη 19χρονη – σε ερωτικές πράξεις με τον 64χρονο, μέσα στο σπίτι του στην οδό Κολοκοτρώνη, χωρίς όμως με την συγκατάθεσή της, καθώς το κορίτσι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να είπε επίσης στους αστυνομικούς πως «πριν από τουλάχιστον δύο εβδομάδες, πήγα με τον …. και μα την …. (Εννοεί τον 64χρονο και την 35χρονη σύντροφο του ) στο σπίτι του ….όπου καταναλώσαμε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να αποκοιμηθώ και να ξυπνήσω την επομένη ημέρα, κανονικά με τα ρούχα μου, χωρίς να θυμάμαι κάποιο συμβάν».

Κατά την έρευνα των αστυνομικών το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 στο σπίτι του 64χρονου εντοπίστηκαν τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία θα εξεταστούν στο αρμόδιο τμήμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων.